web analytics
Fotbal intern

Nimeni la meci, campanie FCSB! 413 spectatori, 3-4 jucători buni și noi speranțe false

I-au luat ăștia băutura lui Tamaș după ultima ieșire în oraș? Nu de alta, dar după ultimul scandal de beție a început să joace din ce în ce mai prost. A comis-o grav cu Dinamo, iar în seara asta a comis-o foarte grav în două rânduri, o dată s-a marcat. A făcut și un fault din postură de ultim apărător, dar lui Balaj nu-i mai pasă, doar n-o s-o supere pe Steaua în anul retragerii, nu? Give the băutură back to Tamaș!

Dennis Man e firav, e fricos tare, dar se vede că poate fi fotbalist. Sigur, pentru asta are nevoie să joace, nu să fie ținut pe bară ca să joace rudele lui Stoica, unul venit de la Galați să fie ospătar în Centrul Vechi. Din nou, nu pricep de ce e atât de fricos Man, aproape că se ferește să facă un fault.

Steaua are o groază de mâini moarte, dar mai are niște fotbaliști. Achim îmi place lately, nu pricep de ce nu joacă mai des. Pintilii e cel mai bun atunci când nu e accidentat, iar Popescu ăsta pare decent pe orice post ar juca. Bine, cu Dinamo a fost slab, dar a jucat fundaș dreapta, nu-l poți bate.

Naivi cum îi știu, fecesebiștii lui Reghecampf se vor entuziasma până la apoplexie după victoria asta. Totuși, a fost o victorie mult prea muncită în fața unei echipe fără nicio putere, cu fotbaliști neplătiți de un an, fără chef, fără obiectiv. Chiar și așa, Steaua a pierdut clar o repriză.

Mă uit la Pintilii, la Bourceanu și la Achim și nu pot să văd nici măcar un singur argument pentru care Muniru ar juca în fața lor. Dar nici măcar unu. Poate e nevoie să ai în lot mulți jucători de culoare, că alt motiv n-ai avea să îl bagi pe latul ăla.

Nu mă pot opri din mirare. Clubul ăsta e bolnav rău, au pus biletele în vânzare doar azi și au avut 400 de spectatori la meci. Patru sute, adică mult mai puțini oameni decât sunteți voi în acest moment pe blogul meu. Cam de 10 ori mai puțini decât are ProSport pe site în orice minut al zilei. Patru sute, cam cât au IQ-ul cei 10 angajați ai Stelei din ”departamentele” însărcinate cu probleme de organizare, marketing și comunicare.

na

10 comentarii

  • cand in departamentul de “marketing” lucreaza fiul lui argaseala … e clar de ce s-a ajuns la acest “numar de spectatori”

  • Am o curiozitate, am fost la multe meciuri pe National Arena, meciuri importante toate cu 30000+ oameni in tribune, si de fiecare data crainicul a anuntat audienta. Se anunta audienta si la meciurile ca cel de aseara? :)) ca ju am fost niciodata la un meci cu atatia oameni in tribune. La ultimul meci in liga a 4a Farul a avut vreo 800 de oameni in tribune (cam asta fiind si capacitatea micutului stadion ITC)

  • Nu spuneai tu ca “Tamas e cel mai bun fundas din liga 1” si ca Daum trebuie sa-l convoace la nationala ?

  • Sunt curios daca il trimite si pe Tamas la carat bagaje sau jucatorii impresariati in familie nu sunt vizati? 🙂

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.