web analytics
Fotbal intern

”Nimeni la Chiajna” pe zidurile din Ghencea. Se poate schimba stadionul?

Asociația Steliștilor 1947 a publicat ieri un comunicat de presă în care erau criticate, printre altele, lipsa de comunicare între CSA și fani, dar și alegerea stadionului pentru meciul cu Academia Rapid. Sud Steaua a făcut același lucru, însă cu mesajul clar că galeria nu se va prezenta dacă acest meci se va disputa la Chiajna. Aseară au fost pictate și câteva ziduri din zona stadionului Steaua cu mesaje clare de dezaprobare față de alegerea stadionului, dar și față de conducerea Clubului Sportiv al Armatei.

Înțeleg că Marius Lăcătuș a avut o poziție împăciuitoare într-o intervenție avută la DigiSport. E motivul pentru care mă întreb dacă nu cumva decizia poate să fie schimbată. Dar, la fel de important, mă întreb dacă decizia trebuie schimbată.

Pentru că înțeleg complet și susțin ideea suporterilor. Un asemenea meci produce un spectacol cu care nu ne mai întâlnim în fotbalul românesc. Dovada clară și de necontestat e meciul tur din Giulești, atunci când stadionul a fost plin. Însă, dacă e să credem complet declarația lui Cristian Petrea din ProSport, alegerea a fost făcută de Lăcătuș și de jucători. Adică ei au zic că mai bine e să joace pe sinteticul din Chiajna, mă gândesc eu ca urmare a faptului că în ambele cantonamente de iarnă steliștii s-au pregătit pe o astfel de suprafață și, în teorie, ar avea un avantaj în fața Academiei.

Până una alta, indiferent de decizie și de urmările ei, rămâne concluzia deloc plăcută pe care o putem trage când vedem faptul că oamenii care se ocupă de Steaua București nu comunică. Și cu cine nu comunică? Nu comunică cu suporterii care au făcut posibilă prezența Stelei în competiție, nu comunică cu suporterii care sunt sponsorii echipei, sponsori care contribuie la bugetul clubului cu o sumă deloc de neglijat pentru nivelul ligii a patra.

Au trecut ore multe de la momentul în care informația a fost făcută publică și nu a fost oferită încă o explicație. Că poate există una bună, na!

10 comentarii

  • Cocoșel, Steaua e finanțată de la bugetul MApN, suporterii doar plătesc niste servicii, nu sponsorizează nimic.

    • Te doare rau de bugetul MApN. Dar de bugetele primariilor gen Voluntari, care au strazi neasfaltate si wc in fundul curtii, chiar nu ii pasa nimanui?

    • Cocosel, Asociatia Stelistilor 1947 este unul din sponsorii echipei. Nu mai vorbi prostii ca te cred astia mici si se iau dupa tine.

  • Stii cumva ce se intampla cu stadionul din Cotroceni ?, Are aceasi situatie ca si Ghencea ?. Nu se poate folosi ?

    • Pe lângă faptul că au apărut crăpături mari in beton, nu mai are gazon de mult. Sunt buruienile mai mari decât noi pe acolo… Cred că urmează să se ridice un mall sau o clădire de birouri, la ce bătaie de joc a devenit stadionul ăla .

  • Stie careva care ar fi optiunile in afara de Chiajna, N.A si Ghencea?Ca nimeni nu zice care ar putea fi stadionul pe care sa se joace acest meci in afara de variantele de mai sus!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.