web analytics
Fotbal intern

Nicușorian, joga bonitonian. Armenia – Romania 0-5, cu Răzvan Marin experiment reușit

Nu sunt foarte multe lucruri de comentat după un astfel de meci, unul care s-a terminat în primele câteva minute. Nicușor Stanciu demonstrează că oamenii din vest se pricep atunci când aruncă averi pe fotbaliști, asta pentru că tot muream noi de grija banilor cheltuiți de Anderlecht.

Nicu Stanciu a centrat excelent la faza din care a ieșit penalty-ul, apoi i-a pasat extraordinar lui Adi Popa pentru golul doi. I-a pasat și lui Răzvan Marin, dar aia a fost execuția puștiului, apoi a marcat excelent.

Nu am ce reproșa apărării pentru că nu a greșit nimic. E greu să vorbești despre un compartiment defensiv în fața unei echipe inexistente. Culmea, parcă doar Grigore a fost puțin ieșit din joc.

Armenia este, așa cum spuneam de acum o săptămână, cel mult mediocră. De fapt, ei sunt foarte, foarte slabi fără Miky-tarian de la Manchester United, singurul jucător profesionist între niște șchiopi.

Daum nu trebuie ridicat la rang de zeu după un meci în care n-a făcut ceva special. L-a titularizat pe Marin și Marin  a înscris, ok. Dar am bătut la scor, nu e ca și cum a trimis omul meciului pe teren într-o mutare de geniu. El și-a făcut treaba normal de data asta, nu anormal ca în meciul de la Cluj, atunci când ne-a sabotat cu Muntenegru.

Răzvan Marin a făcut un meci foarte bun, mi-a plăcut că e limpede în joc și că are curaj. Trebuie să rămână așa, să nu încerce să facă mai multe și va fi bine. Problema e că, veți vedea, vom discuta acum despre câte zeci de milioane de euro valorează și despre cum i-ar sta bine la Steaua.

Mi-a plăcut și Hoban, bun pe treaba lui, Chipciu, muncă și recuperări, Popa, mai ok decât de obicei. Rotariu nu a existat pe teren.

14589755_662207573956856_4811364151936145228_o

7 comentarii

 • daca nu te luai de roti , nu dormeai linistit… daca era si filip si pe el il faceai praf ! fcsb-ist… ce dracu sa iti cer , chipciu recuperari ? da’i replay la meci , intr-un meci in care romania a defilat a reusit sa fie cel mai prost de pe teren , inclusiv la golul sau a ratat preluarea si asta a pacalit fundasul , la golul 4 s-a impiedicat ca boul , a dat n pase aiurea

 • “Nicu Stanciu a centrat excelent la faza din care a ieșit penalty-ul”
  Si acelasi Nicu a atins mingea cu mana cu care si-a aranjat ouale la pauza.

 • Meci bun al nationalei chiar daca Armenia este o echipa slaba..
  p.s. Scutariule te contrazici singur la spusele tale despre apararea echipei si parerea mea ca Rotariu a jucat mai bn decat celelalte rezerve intrate in seara asta
  bafta in Maroc!

 • Chipciu a fost cap de linie la orice faza la care a ajuns mingea la el. Si mi-a placut ca exista oameni care au crezut ca preluarea de la gol, prin care si-a depasit adversarul, a fost intentionata. :-))

  Revenind insa la intreaga echipa, e de remarcat ca am jucat pe jos, am incercat combinatii rapide, din prima, complet diferit fata de vremurile cu monstrii sacri Piți si Father Chicken. Asta cred ca e cel mai important!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.