web analytics
EURO 2016

Nicușor Stanciu, MVP-ul României la EURO. Tu cu cine votezi?

După ce au distrus alegerile, românii se pregătesc pentru Campionatul European. Bine, mult spus se pregătesc. Încrederea în naționala României e spre zero și asta nu e bine. Sigur, nu avem un trecut apropiat care să ne facă să sperăm, însă putem să ne forțăm încrederea și să susținem naționala așa cum o fac alte popoare. Eu m-am hotărât să fiu optimist și, cu toate că am o groază de nemulțumiri, să mă concentrez pe părțile bune.

Nicușor Stanciu e, după mintea mea, una dintre aceste părți bune. Dacă ar fi să pariez pe cel mai bun fotbalist român de la EURO, aş pune banii pe numele lui Nicușor Stanciu. Argumente, pe scurt:

 • singurul român capabil să scoată adversari din joc prin dribling în mod real
 • printre puținii pasatori de excepție care vorbesc limba română
 • atunci când e motivat, are execuții de mare jucător, bun executant de lovituri libere
 • este la vârsta la care explodează fotbalistul modern. Un EURO bun înseamnă un transfer mare, o viață schimbată
 • joacă într-o echipă cu mulți fotbaliști pe care îi știe bine. Tătărușanu, Chiricheș, Pintilii, poate și Keșeru. Tot axul central

Pe cine votezi pe post de MVP dacă ai face un execițiu de optimism?

foto: Federația Română de Fotbal

foto: Federația Română de Fotbal

19 comentarii

 • Eu mizez pe Andone. Mi s-a părut foarte determinat în meciul cu Georgia, se luptă pentru minge și are și atitudine. Cred în el și cred în Naționala României! HAI ROMÂNIA!

  • Daca-l baga Pere Poulet ar avea sanse sa se remarce, dar e putin probabil, incepe cu stelemistul ca ala e apt, n-ar maini rupte ca “prostii” astia de Alibec si Andone, oare Vardy va primi acelasi tratament?

 • Ca să fie Nicusor MVP ar trebui să scoatem minim 4 puncte sau să avem măcar o medie de un gol pe meci si el să fie vizibil, îmi e greu să cred totuși dintr-o națională atât de slabă se va remarca un jucător ofensiv. Sunt curios să-i văd pe albanezi, probabil le voi admira determinarea ce alor noștri le lipsește cu desăvârșire.

 • Adi Popa. Cred că va scoate ceva galbene și lovituri libere bune pt ai noștri. Poate dă și vreo pasă de gol sau un gol. This is as optimistic as it gets…:))

 • MVP`ul se va alege dintre Tatarusanu, bara portii si cel care va da singurul sut spre poarta. Singurul meu interes legat de Euro e ca audientele si traficul sa fie sub asteptari. Poate asa o sa ajungem si noi sa aflam (din ziarele de sport) cand joaca Romania cu Georgia la rugby sau cand sunt semifinalele ligii de baschet. Hater!

  • O, da, baschet. Unul dintre sporturile in care se baga bani publici absolut aiurea, fara nicio justificare economica.

   • Corect, dar asta e valabil pentru majoritatea sporturilor din RO. Abia astept o investigatie pe tema asta, dar intre timp se pot scrie mai multe de 7 randuri pe saptamana si despre meciuri. Eu am observat un progres la prosport in zona alte sporturi + articole de calitate, am dat si vreo 2-3 comentarii, am spus pe twitter, pe facebook, v`am facut campanie, dar ati stagnat. Eu inteleg de ce scrieti numai despre fotbal, dar nu e nici cum ziceti voi. Publicul ti`l mai si formezi, iar daca epoca asta a apus, atunci il poti educa.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.