web analytics
Fotbal intern

Nici CSA Steaua nu e Steaua?

Se pare că nu, cel puțin dacă ne luăm după mișcările provocate de anunțul Clubului Sportiv al Armatei. După ce oamenii statului au anunțat că l-au înregimentat pe Marius Lăcătuș și că vor porni un proiect cu o echipă de fotbal din liga a patra, o parte a galeriei care a abandonat FCSB, adică Sud Steaua, a anunțat că toate-s bune. Cităm:

Miercuri, 14 decembrie, ora 11:00, Marius Lacatus va fi prezentat oficial in functia de antrenor-coordonator al sectiei de fotbal CSA Steaua Bucuresti, la ora 10:30 in fata stadionului ne adunam, sa ne aratam suportul fata de Marius si CLUBUL DE LANGA INIMA !!!

Toate bune și frumoase se gândeau toți. Mai puțin Talpan, el probabil se gândea ce titlu să mai sugereze ziariștilor, titlu prin care să arate cât de tare e el. Revin. Toate bune și frumoase, până când din partea Skins Berceni vine o poziție opusă. Și există argumente care susțin poziția, dar mai întâi să o vedem:

Grupul SKINS BERCENI va sustine neconditionat echipa de fotbal STEAUA BUCURESTI care va detine culorile, palmaresul si istoria clubului in totalitate !!! Pana in prezent nici CSA Steaua Bucuresti nici FC Steaua Bucuresti nu au oferit dovezi clare in privinta acestor aspecte !!! Nu luam parte la interesele ascunse si marsaviile care se schimba de la o zi la alta in ultimii doi ani! Nu vom sustine o clona, indiferent din ce parte vine.

Insurgenții Colentina și Nucleo au aceeași poziție. Frumos sau cum? Deci nici CSA Steaua, aia care probabil va avea sigla pe piept, va juca și se va antrena în Ghencea, nici aia nu e Steaua. Și există motive destul de solide pentru care al doilea comunicat poate fi acoperit de realitate. Chiar Boroi, ”inamicul” lui Becali plecat între timp la căldurică, spunea acum ceva vreme că palmaresul e mai pe la bre nea Gigi. Mai mult, deși Talpan bate câmpii, palmaresul ăsta nu e un act, o cutie cu medalii, așa că el poate aparține clubului care a existat în perioada în care Talpan a dormit cu Boroi, deci FCSB-ului după cum spune și UEFA. Eu nu zic că-i așa, zic ce zice UEFA. Că în fotbal contează UEFA, nu Talpan. Și atunci, nu au dreptate Skins Berceni? Sau n-au?

V-am mai zis, indiferent de felul în care va fi soluționat cazul, problema nu se va rezolva. Și clubul ăsta o să dispară, iar în locul lui va rămâne fie chestia artificială a lui Becali, fie o chestie neputincioasă și mereu la nivel mic a CSA-ului, eventual susținută de 3 buticari triști într-un parcurs întunecos prin liga a treia. Gigi Becali a distrus Steaua, de acord, însă a avut parte de muuuuult ajutor din partea Boroilor și din partea aiuritului de Talpan.

13 comentarii

 • Skins Berceni, Insurgentii Colentina, Nucleo? Banene ba, cine sunt aurolacii astia de le tot citezi statusurile pe facebook, asa-zisele comunicate? Pe bune? Chiar au vreo autoritate chibitii aia care vor ei o galeata de palmares ca sa &€@# dinamo si rapid inapoi pe stadion cand nu e frig afara si perioada de concedii?

 • Sunt sigur ca restul PN-ului si stelistii din Ghencea, Dr Taberei se vor alatura Stelei, lui Laca si Sudului .
  Inainte Steaua!

 • Într-o țară unde toți încearcă să facă o schemă ca să obțină un venit un plus si unde harta e roșie nu trebuie să ne mire nimic. Becali o vede ca pe o afacere. Armata încearcă ceva. Dar nu îmi dau seama ce. Îmi e greu sa cred ca Talpan face asta singur, într-un circuit închis, cum e ministerul.
  Presa țipa astăzi moartea Rapidului. O altă legendă precum Steaua își dă ultimele clipe de răsuflare. Suporterii sunt din ce în ce mai confuzi cu fiecare comunicat de presă, dar și scârbiți de nivelul slab din Liga 1.

 • Off topic – Daca nu sufera de amnezie poate isi amintesc baietii de la Skins Bercen isi cand Mustata, John si inca 15 vindeau bilete la peluza la meciul cu Real Madrid cu 300 de RON la intrarea in complexul Steaua(unde erau fostele case de bilete)

 • Colonel armatei le-a raspuns jurnalistilor care l-au intrebat daca CSA are palmaresul “Uitati-va in spatele vostru”. Adica el spune ca daca au titlurile trecute pe pereti inseamna ca au palmaresul…ciobanul macar a aratat un act unde scrie clar “FC Steaua Bucuresti preia in totalitate traditiile glorioase ale CSA Steaua Bucuresti”.

   • Sunt destui stelisti adevarati,unii lideri de acolo au incercat sa ii duca pe stadion la fcsb in primavara sub pretextul protestului,dupa ce s-a vazut clar ce fel de protest a vrut sa fie majoritatea au ramas acasa din nou

 • Adică grupările din jurul lui Mustață cel care a luat bani ani de zile de pe urma clubului, e și un soi de interlop și îi dădea declarații lui reghe în timp ce petreceau împreună pe ritmuri de manele.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.