web analytics
Fotbal extern

Neymar jr. nu îl știe pe Hagi. Ce român ar putea cunoaște? Pune-i o întrebare brazilianului și îți dau un tricou cu Barcelona!

Ați putut citi deja în ProSport treaba cu Neymar și pățania de la întrebarea cu Hagi, da? Pe scurt, pentru cine n-are timp, am fost la Barcelona pentru semnarea unui parteneriat nou între clubul de fotbal și Gillette, iar la conferința de presă Neymar a răspuns întrebărilor jurnaliștilor din întreaga lume. Din partea României, brazilianul a primit o întrebare care suna ceva de genul: ”Ești născut în aceeași zi cu Gheorghe Hagi, ai pe tricoul numărul pe care îl avea și el la Barcelona. Îți aduci aminte de fotbalistul român?”. În ciuda a ceea ce ne așteptam, Neymar n-a fost ”școlit” de oamenii Barcei și nu a știut cine e Hagi, a spus asta, însă a menționat că sigur trebuie să fi fost un jucător mare dacă a avut numărul 11 la Barcelona.

Eu am luat totul ca pe o întâmplare amuzantă, italienii se mirau de ignoranța lui Neymar, turcii erau de-a dreptul revoltați. Așa că vreau să vă văd și pe voi. Neymar nu îl știe pe Hagi, dar ce român/româncă poate cunoaște? Pune-i o întrebare brazilianului pe Facebook printr-un share la postarea cu acest articol și îți ofer două premii. Cum deja v-am obișnuit, eu nu păstrez cadourile primite din partea companiilor, așa că cele mai bune două întrebări pe care le voi vedea prin share pe Facebook vor primi un tricou casual roșu (doar măsura L) cu FC Barcelona și o geantă plus un aparat Gillette Mach 3 Turbo cu rezervă. Va fi o alegere subiectivă, dau premiile întrebărilor care-mi plac, nu tragem la sorți. 🙂

geanta tricou-fcb

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.