web analytics
Diverse

Nemaipomenit! 79% din 800 de cetățeni din Dâlga și Brebu votează că FCSB = Steaua

Știrea dimineții văd că e aia ”care schimbă tot”. Un nene are o firmă, iar firma aia a făcut un sondaj de opinie. Mă rog, pentru spor de credibilitate îi spune cercetare de piață. Practic, ca să învățați ceva, lucrurile stau astfel: ai 10 angajați care stau într-un birou dintr-o clădire cu bulină din zona centrală a Bucureștiului și care dau telefoane. Bună ziua, vă contactăm de la firma cutare și vrem să vă întrebăm ceva! De partea cealaltă, un gospodar din Maramureș prins între braconaj și așezatul lemnelor în curte pentru iarnă. Zi, fetiță de la firma cutare!

Și fetița îl întreabă. Aveți peste 18 ani? Avem, că altfel nu puteam să ies cu arma în pădure! Aveți discernământ? Am, cum naiba să n-am! Crezi că Passatul meu break din 2002 care scoate fum negru poate fi condus de un om fără discernământ? Bine. Ia spuneți, care e Steaua? Aia a lui Becali sau cea a Armatei? Păi aia a lui Becali, ce, există alta?

Acum serios, sondajul (despre care nu știu dacă există cu adevărat, dar să presupunem că există) pe care l-a preluat toată presa de sport în această dimineață e făcut pe 800 de oameni din această țară. Deci la întrebarea legată de FCSB și de Steaua au răspuns în cea mai mare parte oameni din Bacău, Botoșani, Cluj, Oradea, Severin, Constanța, Galați și Blaj. Și Zalău, deși nu știu încă dacă există cu adevărat oameni în Zalău. 79% din aceast eșantion reprezentativ de 800 de inși a stabilit, în viziunea ziarelor, că FCSB e Steaua.

Evident, lumea o preia drept concluzie. GSP i-a dat telefon lui bre nea Gigi Becali, cel care triumfător a început iar cu prostiile cunoscute. Câștigă procesele, ia înapoi tot, face, drege!

Superb? Superb!

11 comentarii

  • Astfel de rezultate apar si la asistenta fcsb la meciuri, Dinamo la meciuri, nr. suporteri/fani Steaua/Dinamo in tara etc. 🙂

  • Hai recunoaste ca mori de ciuda. Doar nu credeai ca oamenii sunt prosti sa inghita gogosile lui Talpan?
    Asta-i realitatea. FCSB este Steaua. Nici dinamovistii si nici rapidistii nu o considera pe CSA ca fiind rivala.

  • Sa nu va mire rezultatul acesta. Atat timp cat persoane publice, poate chiar formatoare de opinie in sport, adica moderatori, invitați, jucatori de fotbal, etc, in procent > 79% spun peste tot Steaua si nu FCSB, este normal ca si domnul din Galati, Severin, Maciuca sa spuna asta 🙂 Nu?

  • Io zic ca pe-acolo e adevaru’. Intotdeauna Steaua a fost iubita intr-un procent mult mai mare in provincie. Poate tine si de o anumita educatie… Spunea bine Bogdan T. Sondajele astea au si ele o marja de eroare dar daca sunt facute profesionist chiar nu e nevoie de un esantion mai mare. Pe cei care sustineti proiectul Steaua Armatei ar trebui sa va bucure, rezultatul asta putand sa provoace si mai mult fanii sa sustina echipa mai consistent si sa o conduca spre liga a 2-a, ca de-acolo e mai greu. E de munca si din fericire va fi un subiect care se va regenera mereu in urmatorii cativa ani, o sa fie captivant. Singura intrebare care ramane, la modu’ serios, este cu ce jucatori se va forma echipa pt ligile superioare, pt ca dupa cum vezi cumpara Becali tot. Acum l-a luat si pe Morutan pe care ma asteptam sa-l vanda aia undeva afara cu un pret mai mare. Daca se incordeaza un pic il ia si pe Baluta. Deci matura tot pt ca are un avans financiar redutabil fata de ceilalti competitori. Astuia nu-i dai in cap decat cu vreun seic a la PSG. Si tare mi-e teama ca are forta si caracterul meschin sa o blocheze pe CSA prin liga 3-a. Sau poate se pica la o invoiala si preia tot el clubul inca o data :). In cazul asta te intreb: ce echipa va mai sustine grupul vostru? Ca la Becali nu mai vrea nimeni.

    • Mătură tot cât încă mai poate. In momentul in care se va definitiva procesul cu prejudiciului de 37 de milioane și va falimenta Fîcîsîbî și își va muta sediul la Metaloglobus, va mătura doar praful de pe Mall Arena.

  • Trebuia făcută această “cercetare de piață” pe 2 subiecte: 1) FECESEBE e Steaua? 2) Ați votat cu PESEDE? Răspunsurile erau aceleași iar procentajul idem. Asta e, ăștia suntem…noi la supărare bem.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.