web analytics
Fotbal intern

Nu neapărat manevră, dar ceva să ieșim din criză! Un henț, un autogol…

Eh, hai să vă văd! Cum explicați voi ceea ce a făcut Golubovic? Serios. Ce e, greșeală? 🙂 Eroare de calcul? Spasm muscular? Cum explici în vestiar ceea ce ai făcut acolo? Săritura cu mâinile în aer. Wow! Zici c-a avut penalty pe bilet, vorba unui prieten. Nu Ștucan, nu el a zis asta, el e geană doar pe FCSB, la meciurile lui Dinamo aprinde torțe și vopsește bannere.

Să recapitulăm. Henț incredibil în careu, M. Constantin aproape de autogol. Bic autogol. Atât!

Să păstrăm un moment de reculegere pentru muppets din apărarea lui Gaz Metan. Practic, astăzi s-au retras din fotbal la faza aia la care Salomao i-a distrus, le-a rupt și măduva-n spinare cu driblingurile. Zici că n-a fost real. WOW!

Oliva, fără să facă multe, tot a produs mai multe lucruri bune în acest meci decât a făcut-o Stelu Filip în tot sezonul. Dacă Filip intră titular etapa viitoare înseamnă că sunt cretini toți, de la primul la ultimul.

Popovici de la Gaz Metan este, și o zic pe bune, unul dintre cei mai slabi jucători pe care i-am văzut eu vreodată în liga 1. Fără mișto, m-am consultat și cu colegii pe tema asta, e unanimitate. Și azi îl aud pe Cosmescu spunând: ”Popovici, unul dintre jucătorii de viitor ai fotbalului românesc pe când juca la Botoșani”. WTF?!

Dinamo nu va rata playofful, eu așa cred. Însă trebuie să schimbe ceva, jocul din seara asta a fost o glumă. Adică au avut noroc cu un adversar ciudat, altfel ei n-au făcut un mare meci.

2 comentarii

  • Mai ușor cu limbile in curul lui Nea Mircea:

    “Il Luce” a antrenat-o pe Internazionale Milano în sezonul 1998-1999

    Budulai a fost antrenor aproape 3 luni, a fost zero barat la singura echipa adevărată din mizeriile pe care le-a antremat

  • Daca Prunea boxa in fata lui Kennet Andersson (’94) precum “Golan Bo(j)ubovic” aseara, eram la alt nivel acuma si nu mai asistam la asemenea faze in campionatul intern. Pacat de Handballubovic… parea un om integru si cu bun simt, dar vazand astfel de lucruri nu mai stii ce sa crezi.
    Iar legat de cei de la Dinamo… prind play-off-ul doar daca mai intalnesc adversari ce fredoneaza “Pumnii mei minte nu are” :)).

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.