web analytics
Fotbal intern

Neamțul Daum are dreptate, e mai român decât mulți dintre noi

De fapt, e român sadea! E cum sunt românii mai răi și mai proști. Nu știu dacă era așa înainte să calce pe aici, însă a adoptat bine de tot comportamentul de lipitoare libidinoasă pe buca șefului, așa cum înțeleg că se poartă de când Răzvan Burleanu are impresia că e cel puțin inventatorul bendixului și făuritorul de anvelope din corn de inorog. Vreți să vedeți ceva tare? Hai să vedem împreună. Domnul Christoph Daum a avut două meciuri importante în ultimele luni și a eșuat lamentabil în ambele. A făcut egal cu Danemarca și a fost călcat în picioare în Polonia. Ce face nea Cristache când știe că n-a muncit? Ați ghicit, plasează cu efect o limbă în direcția șefului. O românească!

Declarație după egalul cu Danemarca:

”Răzvan Burleanu face lucruri fantastice pentru fotbalul românesc! Proiectele lui influențează și socitetatea, nu doar fotbalul”

Declarație după înfrângerea cu Polonia:

”Nu aţi scris niciodată că preşedintele Burleanu a dus Federaţia de la minus 12 milioane de euro pe zero”

Tare? Dacă tot suntem incompetenți, măcar să vadă șeful că îl promovăm prin conferințe, poate ne iartă. În ritmul s-ar putea ca după următoarele meciuri pe care le sfeclește să avem parte de declarații și mai puternice, doar trebuie să acopere dezastrul uriaș pe care l-a format. De exemplu:

Declarație după egalul cu Armenia de acasă, din septembrie:

”Vă concentrați doar pe ratarea calificării, dar faptul că domnul Burleanu a inaugurat ieri două baloane cu sintetic la Urziceni nu îl notați? Presă de scandal, asta e în România. Aveți un președinte de Federație, să ne trăiască și să îi dea Dumnezeu sănătate împreună cu Maica Domnului, care nu doarme noaptea. Mă sună pe la 2-3, îmi spune <Herr, simt că împreună vom reuși! Eu, tu, Andrei și Bodescu, noi vom salva țara!>”

Declarație după înfrângerea din Muntenegru:

”Deja exagerăm cu discuțiile despre fotbal. FRF înseamnă fotbal, dar mai înseamnă și altceva. Aseară, și vă spun asta pentru că am văzut cu ochii mei, Răzvan Burleanu a operat pe inimă un copil care s-a născut cu o problemă gravă. I-a reparat puștiului aorta totul în timp ce, prin telefon, a încheiat un contract de publicitate cu Coca-Cola. OM, cu O mare! Și voi, presa? Doar că am luat bătaie, că joacă Gabi Enache la națională… non-subiecte!”

Așa să ne ajute Sfântu’!

2 comentarii

  • Daum are impresia ca noi suporterii suntem toti diriginti de santier si suntem impresionati ca populeaza astia Romania de terenuri sintetice. Vrem fotbal ba, fotbal!

    Vrem sa vedem ca macar incercati sa bateti Polonia sau Danemarca. Avem jucatori la Fiorentina, Napoli, Standard, Anderlecht, La Coruna etc, nu suntem chiar asa slabi cum zice Daum.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.