web analytics
Fotbal intern

Ne pregătim pentru meciul din liga a treia! Haidaaaa

Nu mă înțelegeți greșit, îmi doresc ca naționala României să câștige fiecare meci pe care-l joacă, e singura echipă de fotbal pe care nu ai cum să nu o susții dacă te-ai născut în zona asta. Însă faptul că unii dau niște bani pentru televizare și alții câștigă bani pentru că au atras sponsori nu mă împiedică pe mine să fiu realist.

Și să văd că noi ne antrenăm în entuziasm pentru un meci din liga a treia a fotbalului european. Și sigur, nu e rău, spuneam că suntem datori să susținem naționala în orice condiție. Și așa facem, eu n-am nimic cu fotbaliștii români, am ceva cu cei care ne conduc fotbalul și care au permis să ajungem în situația asta.

Pentru că au reușit, sub onorabila lor exercitare a funcției, să distrugă calitatea fotbalistului, să distrugă cluburi, să distrugă centre de copii și juniori, să ne trimită copiii pe sintetice și să alunge lumea de la stadioane.

Și da, din cauza lor eu nu o să fiu entuziasmat, ci supărat că naționala țării mele joacă în liga a treia a fotbalului european.

Altfel, batem Lituania? Că se pare că am ajuns să avem dileme de tipul asta. Asta e!

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.