web analytics
Fotbal intern

Narcis Răducan despre Predescu și despre fanii Stelei

L-am sunat pe Narcis Răducan ca să aprofundez un pic subiectul Predescu, dincolo de ce am discutat la meci, și de data asta cât se poate de oficial. Și dacă tot l-am întrebat despre jucător, l-am întrebat și câteva lucruri despre proiectul din liga a patra, despre atmosferă și ce mai e pe lângă.

Narcis despre Predescu:

Era în atenția noastră la Pandurii, a făcut câteva antrenamente cu echipa mare. E un jucător cu potențial foarte bun care arăta însă niște slăbiciuni la nivel mental, emotiv. Foarte talentat, dar încă nu se impunea la modul gata, de mâine îl băgăm. A plecat când a căzut totul la Pandurii, când s-a terminat acel proiect din cauza lipsei de finanțare, însă a fost foarte aproape să debuteze, să vină la prima echipă

Narcis despre fani:

Am rămas impresionat, mi-au câștigat respectul. Atunci când vezi două mii de oameni la un meci de liga a patra, comportându-se ca în Occident, nu poți reacționa altfel

Narcis despre proiect și stuff:

Eu m-am plasat mereu undeva la mijloc în acest conflict FCSB – Steaua, atât timp cât legende ale clubului nu sunt de acord pe subiect, cine sunt eu să mă pronunț? Oricum, după ce am văzut lucrurile întâmplate sâmbătă am să fiu mai atent când mă pronunț pe subiect. Am discutat și cu băieții din asociație (n.r. – Asociația Steliștilor 1947) și am înțeles că sunt foarte bine organizați, implicați. Însă știu și ei că e o stare de incertitudine cu privire la viitor, nu știm la ce să ne așteptăm”.

Un comentariu

  • Pare un baiat echilibrat. Ultimul aliniat certifica clar ca lumea e indecisa si depinde numai de cum vor evolua treburile la CSA daca lumea va fi convinsa sa adere la “proiect”, ca la Gigi deja stie toata lumea ca nu se va schimba nimic, deja treaba se impute din ce in ce mai rau. Numai sa se miste mai cu talent, ca numai cu un singur fotbalist mai bunicel nu serezolva mare lucru. Am vazut saptamana trecuta ca au fost prezenti la Realitatea TV. Nu am apucat sa urmaresc, parca erau si cei de la Rapid. E un mic progres; adica pare ca au bagat un pic la cap cate ceva din lista aia a ta de acu’ cateva zile. Iar iesirea brat la brat cu Rapidu’ iar mi se pare o strategie buna, chiar daca sunt competitori direct. Contureaza mult mai bine ideea de intoarcere la fotbalul cluburilor de mare traditie.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.