web analytics
Fotbal intern

ASA Tg. Mureș – Steaua 1-1. Hai cu concedierea lui Reghecampf!

Reghecampf trebuie concediat urgent, asta dacă Becali mai are vreo pretenție de la un sezon în care absolut toate echipele sunt în rahat și mai toate au probleme financiare grave care le împiedică să fie adversare la titlu. În condițiile astea, Soarilii îi distruge echipa într-un mare fel.

Enache, valoare inestimabilă convocată repetat la națională, e făcut muci de Morar la faza golului ca în curtea școlii, pe bitum. E incredibil ce se petrece în jurul acestui fotbalist care e promovat peste tot deși dă dovezi serioase de incompetență pe postul de fundaș dreapta. Și dacă la Steaua e treaba finanțatorului de acolo, la națională ne privește pe toți. Nu e acceptabil.

Penalty clar la Surdu, sunt șocat de cât de mult a ezitat comentatorul Dolce. E clar ca bârna dintre ochii lui Ibrahomivic, ca negrul pielii lui Moke și ca acneea lui Ianis Hagi. Penalty, arbitrul Horațiu Feșnic era bine plasat deci e una din două: e corupt sau e prost. Să aleagă! (PS: A zis și Zotta că e evident penalty-ul).

Imediat, același Feșnic ratează șansa să îl elimine pe Surdu, cel care îi pune șuruburi de titan lui Bourceanu direct pe tibie. E imposibil să nu dai roșu la așa ceva, nu înțeleg cum se poate să pleci de la fața locului impasibil. Feșnic, deh. Repet: corupt sau prost?

Nu doar că l-aș da afară pe MM Stoica pentru recomandările proaste, dar l-aș pune să dea și banii înapoi, plus bătaie serioasă, cum nici prin pușcării nu se dădea. Cum adică Golubovic? Sau Dan Ionuț Mircea Ilie Dan Ovidiu Popescu?

ASA și-a propus un singur lucru. Apărare aglomerată și specularea vitezei lui Surdu. Ori când ai un pasator precum Zicu, lucrurile pot reuși. Așa cum era să se întâmple prin minutul 54, atunci când pasa aia genială a fost aproape să fie transformată în gol.

Boldrin nu mai merge cum mergea, însă nu e vina lui. E imposibil să ai limpezime pentru o pasă finală sau pentru driblinguri reale atunci când ești singurul om capabil să facă lucruri din manualul de fotbal. Reghecampf ar fi în stare să-l bage în anonimat și pe Neymar.

Două numere care au stat pe spatele unor fotbaliști uriași, 10 și 7, sunt ocupate acum la Steaua de un fotbalist accidentat timp de 6 luni și un altul tânăr, fără speranțe reale la titularizare. Nu e vina fotbaliștilor, desigur, însă asta spune multe despre posibilitățile și despre puterea lotului.

reghecampf salam adrian

6 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.