web analytics
Diverse

Multifuncțional, cuvântul cheie pentru căruciorul 3 în 1 (P)

Am vorbit la începutul lunii despre cum alegi căruciorul perfect pentru tine și pentru copilul tău, iar acum dezvoltăm pe ideea de multifuncționalitate. E un trend în absolut orice, iar inginerii și designerii se străduiesc să găsească modalități prin care să dezvolte obiecte cu mai mult de o singură funcție. Din acest motiv există o gamă largă de cărucioare 3 în 1 pentru copii, produse despre care vom discuta acum.

De ce v-ați orienta către un cărucior 3 în 1 ca variantă pentru cel mic? Pentru că de cele mai multe ori o astfel de variantă vine la un preț mai mic decât dacă ați cumpăra separat toate cele trei componente. Ce este un cărucior 3 în 1? Ei bine, este un cărucior normal la prima vedere care se descompune însă în alte lucruri necesare: pe lângă funcția clasică mai poate fi și scaun de mașină pentru copil, dar și landou. Mai mult decât atât, văd un model pe Noriel care îndeplinește patru funcții. Căruciorul 3 în 1 Bebe Confort Streety poate fi cărucior, landou, scaun auto și geantă pentru a putea lua cu tine toate cele necesare hrănirii și schimbării celui mic. Asta pentru 2.449 de lei, un preț la care nu iei cele patru chestii separate de o calitate asemănătoare.

Ca la fiecare categorie de produse, așa cum am discutat și în cazul cărucioarelor simple, intervine problema prețului. Pentru că un cărucior 3 în 1 pentru copii pleacă de la puțin peste 1200 de lei pe Noriel și poate ajunge la 4.539 de lei în cazul modelului Peg Perego Book Plus S Pop-Up. Și cred că producătorii i-au dat un nume atât de lung și pentru că are o listă lungă de funcționalități pe toate cele patru componente în care se desface. Șasiul e din aluminiu, căruciorul se pliază fără ca hamacul să atingă pământul, roțile sunt din cauciuc siliconat și au, mare atenție!, suspensii! Adică cel mic nu va resimți o mare parte dintre denivelările drumului pe care este plimbat! Până și geanta atașată (și care constituie drept al patrulea element al căruciorului 3 în 1) are o listă considerabilă de plusuri, fiind dotată cu prinderi pentru cărucior, mini-saltea pentru înfășat și bretea pentru transport pe umăr. Evident, date fiind felurile în care poate fi folosită este lavabilă.

Concluzia este că cel mai important aspect e cel al calculelor banilor! Un cărucior 3 în 1 trebuie să fie mai ieftin decât toate cele trei componente cumpărate separat, altfel nu își are sensul.

carucior 3 in 1

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.