web analytics
Fotbal intern

Mai mult Daniel Benzar, mai puțin Enache și Golofca. Și poate vă iese!

Uitați-vă la joc cu atenție. De fapt, luați orice meci al FCSB-ului din sezonul ăsta și încercați să identificați ceva ce are legătură cu fotbalul, cu traseele de joc, cu faze de construcție gândite. Nu e, vă zic eu. Atunci când esti egal cu Flavius Stoican trebuie să te retragi din meserie, e limpede că n-ai nimic în comun cu ea.

Bălașa doarme bine noaptea când știe că a fost distrus de un fotbalist căruia i-au făcut ăștia primul pașaport acum 2 luni? Că l-am văzut cu CFR Cluj pe ăsta, omul e lat, mort, e amator în cel mai fericit caz. Și cu toate astea l-a distrus pe Bălașa. Și nu mă luați cu golurile date de Bălașa, că el nu trebuie să dea goluri, trebuie să fie fundaș central fără găuri în el.

Omul recomandat de MM Stoica e blană! Am râs cu Golofca cât n-am mai râs de la Klemi Saban încoace. Bine, nu se compară cu Enache, Golofca mai are părți bune. Am văzut mii de meciuri în redacții în 11 ani și ceva de presă, dar niciodată nu s-a râs la fazele unui fotbalist cum s-a râs în seara asta la bâlbele lui Enache din prima repriză. Fabulos!

L-au băgat ăștia pe Benzar în ultimele minute după ce s-a lovit Golofca și ăla mic a făcut mai multe lucruri bune decât titularii în tot meciul. Pase extraordinare plus cea mai mare ocazie pe care echipa lui a avut-o tot meciul. Chiar așa de mare să fie pierderea dacă joci cu Daniel Benzar mai mult decât cu Golofca care a venit la 28 de ani să învețe fotbal în București?

Ce nu vor suporterii cu doi neuroni să priceapă e că poate să vină Benzar, poate să vină Budescu, poate să vină și Iniesta cu Ronaldo, echipa își va arăta valoarea doar în prea puține momente pentru că este înjunghiată sistematic de un finanțator dus cu pluta, iar în jurul antrenorilor stau lipitori incompetente care influențează lucrurile.

Nu-i zice nimeni lui Alibec să-și lege șortul ăla? Că i se vede curu’ ca la instalatori în timpul meciului, o să pună ăștia 18+ pe ecrane la meciurile FCSB.

4 comentarii

 • Sa fim serioși… Nu jucătorii sunt de vină. Dică e antrenor cum e Stelica Filip fotbalist de Barcelona sau Real.
  E oarecum similar cu cum nea’ Jiji ar da niste lame Solingen unei maimuțe ca sa il radă

 • Asocierea lui Golofca cu Enache e exagerata. E adevarat ca moldoveanul (ma refer la Golofca :D) n-a facut un meci stralucit, dar s-a agitat, a incercat, a dat cateva pase utile si a ajuns si la finalizare in 2-3 randuri. Se vede ca e nou la echipa. Poate dupa cateva saptamani alaturi de noi lui colegi vabjuca altceva. Cred ca ce vreau sa zic e ca nu-i chiar in regula sa-i pui asa diagnostic grav dupa primul meci.

  De Enache n-are rost sa vorbim. El nu e in stare de nimic nici cand mi ti-l lasa singur-singurel pe dreapta si tot ce tre sa fava e s-o dea tare si pe jos in fata portii. Bineinteles ca el a dat-o pe sus in cealalta banda. In plus, i-a pusi mingea lui Coinac (licenta poetica) perfect s-o bage in ate, noroc cu preferatul lui Stoican ca nu stie cum se joaca folbalu’ asta. 😉

  E la fel de adevarat ca Benzar a fost peste toti din ofensiva. A intrat bine de tot. Pase, ocazii, tot ce trebuie. Se vede ca e folbalist #wink. Pasa aia in stanga catre Alibec si sutul scos greu de portatul croat al moldovenilor sunt cele mai bune exenple in acest sens.

  Lui Alibec saracul n-are cum sa-i vina altfel sortul ala la cat de supraponderal el. Nu zice nimeni, e talentat, da’ e ok sa se tot spuna asta despre tine cand ai varsta lui Daniel Banzar, nu cei 43 de ani ai lui Alibec. E de mai bine de jumatate de an la Steaua si el tot ca Ronaldo (brazilianul) retras arata. Cu atitudinea asta de la Steaua mai prinde cel mult un transfer la Farul Constanta.

 • Nu l-am urmarit pe Golofca la Botosani, dar azi a jucat bine, s-a vazut in joc, a avut centrari bune, o faza frumoasa cu sut peste.. Cum poti sa-l compari cu Enache dupa meciu` asta? ( Enache care a facut cel mai slab meci de fotbal din istoria ligilor 1-5 din Romania si Luxemburg)
  *Da, am citit tot (“Bine, nu se compară cu Enache, Golofca mai are părți bune”), da` nu inteleg unde ai ras cu el( in afara de o preluare penibila dupa ce a cerut schimbare)

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.