web analytics
BMW F800GS Motorsport

MotoGP-ului îi merge bine pe ProSport: 41.000 de cititori la ultimele patru articole

Doar Steaua și Halep? Uite că se citește și MotoGP-ul, un sport pe care îl promovez de vreo patru ani în ProSport. Ultimele patru articole pe subiect au făcut 41.000 de vizualizări, o cifră cu adevărat impresionantă. Sigur, e rezultatul unor ani în care a trebuit să aduc acest public pe site, să îl întrețin și să îi dau chestii de calitate precum:

Sigur, asta mi-a luat din timpul în care puteam să scriu despre cauciucuri (și să mă trimită Bridgestone la o cursă) sau să dau limbi în stânga și-n dreapta (și să mă trimită alții la Valencia, la ultima cursă din sezon, deși mă citește doar familia). Eu am scris despre motociclism, am super public, am oferit super subiecte. Și vă garantez eu că nu există pe net loc în care sportul ăsta să aibă cifre de audiență mai bune. Nici la DigiSport, cei care au drepturile TV, nu sunt atât de citite textele.

Sunt foarte mulți adolescenți întârziați deghizați drept jurnaliști (martalogi slinoși, grași și inutili) care pufnesc atunci când văd texte despre MotoGP pe site-urile de sport. Nu vă descurajați, colegi care scrieți despre acest sport, continuați cu orice preț!

foto: Yamaha MotoGP

foto: Yamaha MotoGP

3 comentarii

  • Dar nici nu am zis ca ar fi altfel. Insa ”scandalul” a fost peste tot si va zic sigur ca niciun alt ziar/site/posttv nu are o asemenea audienta la articolele de motogp

  • Ultimele 4 articole au fost probabil pe subiectul Rossi-Marquez (am citit si eu ce ai scris in aceasta perioada), ceea ce face statistica irelevanta, acesta fiind un subiect foarte mediatizat. Eu sunt unul din cei 41000 de cititori si sincer sa fiu nu citesc articole despre MotoGp, dar acum vazand incidentul am incercat sa ma informez cat mai mult.

  • E si conjunctura cu acest scandal din Moto GP. Dar satisfactia este oricum mult mai mare cand faci afisari dintr-un sport mai putin popular.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.