web analytics
Fotbal intern

Moruțane, stai departe de TV!

Mai știți că vă ziceam, după meciul FCSB-ului cu Unirea Alba Iulia din Cupă, că Moruțan nu trebuie blamat pentru că încearcă să fie spectaculos? Omul știa că adversarul e modest și a încercat, și-a antrenat execuțiile. Execuții pe care le-a pus azi în practică. Două pase geniale de gol pentru Gnohere și Tănase, fără el FCSB nu câștiga meciul ăsta.

Sigur, asta nu înseamnă nimic. Nu înseamnă că Moruțan e o certitudine, că e un geniu, că o să fie următorul Hagi sau mai știu eu ce enormitate. În ciuda faptului că vom fi nevoiți să ascultăm halucinațiile lui Becali, vomele care vor fi preluate de toată presa și din care vom afla cum Moruțan o să facă sute de miliarde de mărci. Totul depinde doar de băiat, de cât va reuși să rămână calm, concentrat, cu picioarele pe pământ, serios și muncitor. Știu că e cam greu, dar dacă nu chiar nu e problemă, e loc pe raftul cu ratați lăudați la un anumit moment de Becali. Îi urez sincer să nu ajungă acolo!

Voiam să remarc împreună cu voi o nouă prestație magnifică a lui Zero Popescu, cel mai bine plătit mijlocaș central apt de la FCSB, băiat care a fost scos în minutul 37. E lemn! Rupt!

Junior Morais fundaș central e una dintre cele mai proaste glume din istoria recentă a fotbalului românesc. Chiar mai proastă decât cea cu Popovici titular la Dinamo.

Emil Grădinescu e în continuare de un penibil greu de descris în cuvinte. Relicva dă rateu după rateu, îmi distruge experiența privitului la TV pe Telekomsport. Și inventează la fiecare meci noi metode de a ocoli firescul. Azi a scos-o de vreo 4-5 ori pe aia cu ”Steaua, rebotezată FCSB”. După ce a trecut prin ”fosta Steaua”, prin ”Steaua-FCSB” sau alte tâmpenii. Rea e bătrânețea când ești acoperit sumar la mansardă.

3 comentarii

  • Pai FCSB este fosta Steaua.
    Echipa aia a armatei e un moft si o incercare de a face bani de pe oier.
    In 2 ani dispare.

  • Vezi că si pentru Răzvan Lucescu de la marea echipă Paok , tot Fcsb e Steaua, declară in orice interviu asta. Sau unii au voie să susțină asta , și alții nu ?

  • Poate îmi explici și mie cu ce a greșit Gradinescu când a afirmat “steaua rebotezata fcsb?!” echipa s a numit Steaua din 2003 pana în 2017 sau nu?? Din steaua s-a redenumit fcsb.. Deci ce spune el e corect.. Acum ca s-a numit steaua corect sau ilegal asta decide justiția.. Mi se pare aiurea sa vii sa dai în Gradinescu sincer.. Mai ai mult de mâncat sa ajungi la performantele lui în jurnalism sportiv ( din punctul meu de vedere și comentatorii se încadrează în categoria jurnaliștilor de sport)… Cred ca e mai greu sa comentezi un meci cap coada singur decât sa faci emisiuni live la prosport..

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.