web analytics
Fotbal intern

Morți în cadă

Băi, băiatule! Ce pușcării, nene! Rar vezi așa ceva într-o viață de om. Ce lemne, ce pârnăi, zici că e echipa asistaților social din Sălaj. Obositul ăla de Katsikas s-a făcut blond în cap, om de 30 de ani, asta i-a ars lui când echipa e la retrogradare. Pentru că ăsta e riscul atunci când ești imbecil și aduci rupți din străinătate, riscul e se pișe pe problemele tale, să îți ia banii și să plece când tu te duci să te bați cu FC Snagov, Clinceni și FCSB 2 în ligile mici.

Dinamo are, de ani de zile, grupe de copii și juniori care câștigă titluri. Unde sunt copiii ăia? Vreți să-mi ziceți mie că în toți anii ăștia n-au ieșit de acolo niște titulari? Niște băieți care să joace mai bine decât grecul ăla ratat, decât Gomelt sau decât grașii ăștia pe care îi aduce Rednic? Până și FCSB, clubul recunoscut că nu a dat doi bani pe juniori, a promovat mai mulți la echipa mare.

În mod normal, la un club cu istoria lui Dinamo, acum trebuiau să zboare molotoavele și răngile prin parcare, printre S-urile idioților de sub Negoiță. Doar că, vedeți voi, cât timp domnul patron are grijă de băieți, cât timp se cotizează, cât timp se oferă spații pentru ”vopsit coregrafia”, cine ar trebui să facă lucruri preferă să nu vină la stadion. Și vin doar 150 de inși care cântă, săracii, dar o fac degeaba.

Rednic nu are cum să facă ceva pentru că, în primul rând, nu și-a propus asta. O să vedeți, o să mai aducă niște jucători ca să ia fătuca niște comisioane, o să critice și o să facă mișto, apoi o să se ducă la Al Slbzhilal să facă performanță pentru că ”în România nu se poate”. Sau poate că Liga 1 e atât de pilaf încât grașii pe care îi aduce vor face diferența și vor salva Dinamo. Mira-m-aș.

Nistor nu mai are niciun motiv să lupte, Hanca nu mai joacă fotbal, portarul e un penibil cu diplomă, puștii sunt zăpăciți de presiune și de haosul de la echipă. Cu cine dracu să redresezi lucrurile?

Apropo. Suporterii lui Dinamo sunt ca ăia de la Iași, Botoșani și Severin? Că văd că poate să joace echipa lor cu oricine, ei vin 150. Dar dacă joacă împotriva FCSB-ului, se bulucesc toți. Vin la Mall Arena, ridică pânzele vopsite, le place atunci. În ”Groapă” e nasol, a?

4 comentarii

  • Nu te halesc eu pe tine ca esti un spurcat belit si te iau pe penis dar ai scris foarte bine ce ai scris.
    PCH cu mana intinsa. P nedemna de CH.
    miau, miau, miau.

  • Niculescu si Bratu au fost dati afara pe baza rezultatelor din campionat, dar Rednic e asteptat pana in iarna cand isi face transferurile dorite. De ce? Pai asa poate putea face si Niculescu.
    Nu sunt unitati de masura diferite? Ca Rednic a fost adus ca e mare antrenor. Pai sa fie mare antrenor si cu lotul asta.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.