web analytics
Fotbal intern

Momentul ălă când până și Ninel Șumudică are dreptate

Eu înțeleg că Reghecampf trece prin niște momente delicate și asta îi afectează gândirea. Sigur, nu c-ar fi vreun mare antrenor, că nu-i! El nici când rupea Liga 1 în două nu era vreo sculă, dar jucătorii de excepție de atunci + Neubert + Petrea făceau diferența. În fine, revin. Înțeleg că îi e mintea în mai multe locuri în perioada asta, dar cineva trebuie să îi dea una după cap spre binele lui. N-a existat voce rațională care, după transferul lui Alibec, să nu îl avertizeze că atacantul venit de la Astra e atacant. Sigur, sunt lingăii de serviciu, ăștia care nu vor să supere nimic din ce înseamnă Gigi și FCSB, care gândesc a fi posibilă tactica cu Gnohere și Alibec în spate. Doar că asta e o tâmpenie colosală, nu există. Alibec în spatele lui Gnohere înseamnă sacrificarea și reducerea semnificativă a aportului celui mai bun atacant al României din acest moment.

Cu toate astea, la ordinul patronului său, Reghecampf joacă în amicale cu Gnohere vârf. S-a văzut că lui Alibec nu îi convine asta, fotbalistic vorbind, că de plâns nu s-a plâns. Și mai trist pentru Soarele lor mi se pare momentul ăla în care Ninel Șumudică are dreptate în direct la TV. ”Dacă ei îl văd pe Alibec număr zece e problema lor”, așa a zis aseară la Sport.ro. Cu alte cuvinte, ca să înțeleagă și Reghecampf, citez din patronul lui. ”Dacă tu vezi că zăpada e neagră înseamnă că ești dilimache”.

Sigur, sunt foarte puține momentele în care ceea ce spune Șumudică merită luat în seamă. Dar atunci când vorbește despre cum trebuie să joace fotbalistul care sub comanda lui a dat satisfacție, ei bine, cred că merită să fie ascultat. Incompetența de la nivelul staff-ului tehnic, cu Stoica Mihai în frunte, îl poate termina pe Alibec. Ar fi cât se poate de românească treaba asta, să ne batem joc de ceva ce e bun în fotbal, deci nu m-ar mira. Dar e păcat de el. Poate îl ascultă pe Șumudică, dacă pe altcineva nu ascultă.

4 comentarii

  • Si daca tot ai zis ceva de cote, aseara facui si eu o laba trista plina de umor. Eram sigur ca la ce forma de avion are Monaco nu pierde la Peesge, am luat x2 la 2.60, dar l-am combinat cu Napoli, care avea 1.11 la victorie, napoletani pe care i-am luat la handicap si cu Realu.
    Chestia e ca ma batea gandul la Monaco si la un x la cota 5, caz in care luam ceva firfirei, dar am ales s-o frec cu Spor.

  • Pe langa faptul ca il strica pe Alibec asa, il cam strica si pe Gnohere, care nu e un jucator rau. Dar jucandu-l acolo fara un creator-pasator nu are ce sa faca

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.