web analytics
Fotbal intern

Modernul MM Stoica își arată vârsta. Și limitele

Sunt plecat din țară, dar am făcut niște eforturi să văd conferința de presă a celor de la FCSB de ieri, m-a anunțat lumea că e interesantă. Și am văzut, a fost! Dincolo de vrăjeală și de minciuni, m-a șocat felul în care poate să gândească un om care e destul de apreciat în lumea asta a fotbalului. Adică sunt mulți care îl privesc ca pe un tip inteligent, priceput, citit. Mihai Stoica răspunde la o intrebare de genul ”A decis Gigi Becali de unul singur campania de transferuri?” cu ceva uluitor.

Cică suntem niște încuiați, că acum e capitalism și în capitalism patronul face cum vrea el, patronul decide. E normal să decidă patronul, cică, el dă banii, nu poate nimeni să facă transferuri pe banii lui. Cică așa e și la Milan și mai nu știu pe unde. Și m-am lămurit. Dacă ăsta vă e idolul, înseamnă că îmi irosesc cuvintele.

Ce nu pricepe Stoica este că încearcă să-și lingușească stăpânul făcându-se de râs. Nu, în capitalism patronii nu fac asta. Patronul angajează specialiști și le dă responsabilități. Angajează directori și manageri și ăștia se ocupă de fotbal, patronul se ocupă de făcut bani. Sigur, că poate patronul insistă să aducă un fotbalist pentru că are el un moft, s-a mai întâmplat. Dar la FCSB campaniile de transferuri sunt făcute aproape exclusiv de Becali. Bine, când Gigi Becali îl angajează pe Stoica e normal că se implică în transferuri, că doar n-o sta în Elton, Tatu, Andrey, Golubovic și Dan Popescu. Păi dacă patronul face transferurile și face și echipa, că asta știm deja, el și cu Elmer ce rol mai au? Ficuși? Decor?

Apropo, baws! Brânză topită e aia la tub pe care o ungeai tu pe pâine la Galați pe faleză. Ce v-au dat elvețienii ție și distinsului bre nea Vali se numește cheese fondue și e o treabă de la ei de acolo. E ca și atunci când îți veneau jurnaliștii la meci la Galați și le dădeai pește direct în portbagaj. Ăia care te felicită acum pe Facebook. Termină cu brânza topită! E fondue, trufelor nu le spui ciuperci, no?

8 comentarii

 • Cine a marcat?
  “LIVE BLOG | FCSB – ASA Tg. Mureş 1-1. Marea Mahmureală pe Naţional Arena. Alibec şi Marius Constantin au marcat, iar FCSB a avut din nou un meci de tristă amintire. Fanii au scandat ”DEMISIA!””

 • Pai fondue chiar e branza topita, doar ca nu e “branza topita”….daca intelegi ce vreau sa spun.

 • Cum adica era corect? “Patronii le da responsabilitati”
  Eu dau
  Tu dai
  El da
  Noi dam
  Voi dati
  Ei dau

  Chestia asta imi aduce aminte de 100% Acoperit si Marean de la sectorul 5.

 • “Patronii angajează specialiști și le dă responsabilități. Angajează directori și manageri și ăștia se ocupă de fotbal, patronul se ocupă de făcut bani.”
  Da, asta atunci când vorbim despre un om de afaceri. Dar când singura afacere a “patronului” care mai produce bani este chiar echipa de fotbal ce ai zis tu pică.

 • danm, mai bine ai fi tu mai atent când nu ai nimic de spus, dar vrei doar sa pari inteligent corectandu-i pe alții. Propoziția este foarte corecta dpdv gramatical și foarte adevărată ca și conținut.

 • ,,Patronii angajează specialiști și le dă responsabilități. ” Se ]ntâmplă dezacorduri și la case mai mari. Fii mai atent cum scrii când lansezi astfel de articole acide pentru că altfel dai senzația cititorilor tăi că ești ciobul din oala spartă.

 • Eu nu inteleg cum ar putea arogantul asta sa fie relevant pentru cineva, cum sa conteze parerea lui legata de orice?!

  Si e incredibil cum a recunoscut pe facebook ca a baut si la conferinta a dat-o cotita cu cel mai pueril motiv posibil. Serios? Cand ma imbatam in liceu ii spuneam maicamii ca am mancat shaorma si a fost ceva stricat si el vine acum si face treaba asta la conferinta de presa a unui club ce se vrea profi? Wtf?!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.