web analytics
Diverse

Mobila Transformers (P)

Mobilier simplu, dar care trebuie schimbat pe măsură ce nevoile de spațiu se schimbă? Sau mobilier complex, multifuncțional care să satisfacă nevoile copilului de la naștere și până la adolescență? Astăzi vorbim despre acest ultim capitol de mobilă pentru copii, unul care este foarte bine reprezentat pe site-ul Noriel. Și mai precis, discutăm despre o piesă complexă de mobilier care poartă denumirea de Lorelli Classic Trend Plus.

Ce trebuie să știm? Este vorba despre o piesă de mobilier multifuncțional, asta înseamnă că se poate transforma în două lucruri. Mai întâi în configurația pat pentru nou-născut și comodă multifuncțională, apoi, când timpul o va cere, în pat cu somieră, birou pentru studiu și comodă multifuncțională. Mai departe, aproape fiecare dintre aceste configurații are particularitățile ei. Patul pentru nou-născut are un sistem de legănare cu posibilitate de balansare, grilajul este culisant pe două nivele, barele grilajului sunt din material plastic, nontoxic, rotunjite pe laterale pentru siguranța copilului. Salteaua patului balansoar se poate fixa pe două nivele diferite de înălțime pentru a asigura accesul facil indiferent de vârsta copilului. Mai departe, comoda multifuncțională se poate mota pe dreapta sau pe stânga patului și vine cu un dulap cu două polițe și o etajeră. E de ajuns doar să vă uitați la imaginile de prezentare și vă veți da seama în câte moduri poate fi customizat, poate fi personalizată această piesă multifuncțională de mobilier.

La fel ca de fiecare dată, vă recomand să aveți grijă de unde cumpărați lucruri pentru copii. În cazul acesta, al pieselor de mobilier pentru cei mici, renumele producătorului vă poate feri de lucruri neplăcute. Piese vopsite cu lacuri ecologice bazate pe apă, mobilă ușor manevrabilă, dar care are roți ce pot fi blocate pentru evitarea accidentelor, componente care nu se așchiază la rupere și multe astfel de elemente de siguranță, toate sunt regăsite la mobila construită de producători testați. Trebuie să aveți mereu în minte faptul că un copil nu folosește precum un adult mobila. Adică el nu deschide dulapul trăgând normal de mâner, nu se urcă normal pe un scaun, nu se așează normal la birou. Aveți în vedere faptul că toate piesele de mobilier destinate celor prea mici pentru a înțelege unele lucruri trebuie să fie rezistente, asta în cazul în care nu vreți să le schimbați de câteva ori pe an. Spor la cumpărături și mare atenție la ceea ce cumpărați, producătorii serioși recomandă să semnalați eventualele erori de fabricație și să vă cereți drepturile atunci când nu vă convine ceva. Folosiți-vă de ele!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.