web analytics
Opinie

Mizerii din presa online: Frenetik.tk forțează limitele penibilului, începând de la șef și terminând cu ocnașii

rsz_morons

Cât de jos poate să coboare presa online, we’ll never find out. De ceva vreme a apărut în zona presei de sport o chestie făcută pe genunchi. Un site de sport condus de HIV, cel mai mare analfabet care a apărut vreodată pe ecrane în România. Și-au construit ei acolo o debara, au cumpărat 4 laptopuri, 3 Nokia și gata redacția! Doar că a venit vremea să facă angajări și, cu mici excepții, la interviuri s-au prezentat doar ospătari cu 4 clase, prelucrători prin așchiere, mecanici auto și sclavi de meserie. N-au avut ce face și i-au angajat. De unde rezultă următoarele:

Șeful lor e unu’ de care nu a auzit absolut nimeni vreodată. E un grăsuț care m-a sunat la un moment dat să mă certe, credea el, pentru că le atrag atenția atunci când sunt proști și analfabeți. Ei bine, grăsuțul ăsta anonim e și tăntălău pe lângă defectele vizibile. Uite ce îi cacă mintea zilele trecute, probabil după ce consumase prea multe gogoși.

rsz_imbecili

 

 

Deși toată presa a anunțat că transferul lui Teixeira la Steaua a picat definitiv…Frenetik.tk detonează bomba”. Cel mai bine ar fi fost ca durduliul să se detoneze singur pentru că la câteva ore după ce au publicat jegul ăsta de știre ”toată presa” anunța că Teixerira e la Astra.


 

Un alt exemplu prin care să vă dați seama cu ce scursuri ne batem capul aici e ăsta. Ca să înțelegeți, sunt mai multe șanse ca eu să fiu adevăratul rege al rromilor decât ca frenetik.tk să poată transmite ceva live video. Dar ei mint cu nerușinare google-ul pentru ca omu’ care nu poate vedea meciurile la TV și le caută pe net… well, nimerește pe scursura lor de blog culinar.
rsz_explodati


 

Și al treilea exemplu, unul cu care renunț la caz deocamdată, e ăsta. Cretinoizii au luat o poză cu scuterul electric BMW (apropo, unul pe care ProSport l-a testat în premieră pentru România) și au pus-o pe site. Cum adică? Da, mă! Serios, chiar asta au făcut. Au luat o poză de pe net cu scuterul, i-au dat titlu și atât! Fără text, fără nimic! Ca să pici în capcană și să nimerești din google search la ei pe blogul culinar.

rsz_retarzi

Bă, dar tot aș putea să trec peste toate astea, că doar nu-s idiot să mă enervez pentru toți ratații. Însă nu pot trece pentru că oamenii se și laudă. Că fac ei chestii, că au trafic, că dreg, că au terminat clasa a opta, că fel de fel.

4 comentarii

  • Nu prea vad mare diferenta intre stirile lor si, sa zicem, celebrul sport.ro. Nu mai zic unde gasesc linkurile spre sport.ro, ca te superi!

    • e o diferenta uriasa. poti sa zici, ca nu ma supar, ba e posibil sa iti dau si dreptate

  • Ok, de acord ca mizeria aia de site nu numai ca trancane 1001 de baliverne, dar le face si spam pe facebook :). In orice caz cred ca la tine a devenit personal.

    • dacă face spam pe facebook feel free să dai report. Nu e personal, e doar deranjant

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.