web analytics
Fotbal intern

Mint jucătorii FCSB? FRF așa spune

Am văzut o declarație venită din gura lui Andrei Vochin, declarație căreia mi se pare că i se dă prea puțină importanță. E drept, e vorba despre naționala U-21, poate de aia, însă tot mi se pare nepotrivit să lăsăm lucrurile astea să scape așa. Pentru că dacă e cum zice consilierul președintelui FRF, atunci e foarte grav.

Dar ce a zis. Ei bine, a zis că ”În cazul lui Florinel Coman nu se vede absolut nimic pe RMN, însă el acuză dureri. Miercuri a zis și Man că are dureri, a ieșit din antrenament”.

De ce spun că mi se pare foarte grav. Pentru că în situațiile astea avem două variante. Fie Andrei Vochin spune adevărul și cei doi au mințit ca să scape de meciul naționalei mici, fie cei doi chiar sunt accidentați, iar Andrei Vochin vorbește fără să își dea seama ce spune. Eu cred că e vorba despre prima variantă, sunt convins că Vochin nu s-ar juca așa cu vorbele, iar asta înseamnă că Florinel Coman își cam bate joc de viața lui. E o problemă care trebuie lămurită pentru că mi se pare simptomatică pentru starea fotbalului românesc din momentul de față. De fapt nu doar pentru starea fotbalului, pentru starea României. Impresii, senzația de ”merit mai mult și sunt doar aici”, găinării, furtișaguri, păcăleli și manevre.

Și da, știu că a ieșit accidentat de la meciul cu Sepsi. 🙂 Nu fiți naivi!

6 comentarii

 • Sa fim seriosi… are varianta sa se menajeze si sa joace la FCSB de unde ii creste cota si in 2-3 ani pleaca undeva afara sau sa isi rupa picioarele pentru U21, sa-si ia niste batai surori cu moartea si sa-i scada cota.
  La FCSB o sa joace in primavara europeana, unde vin scouteri adevarati… la U21 cine sa ii vada?
  Suna anti-romanesc dar orice om cu putin scaun la cap ce ar alege?
  Suna dur insa din pacate (si urasc sa o spun, nu suport aceasta echipa) FCSB reprezinta nava amiral a fotbalului romanesc. Doar de acolo si jucand acolo mai pupi transfer ok in afara.

  P.S. Terminati cu celebra fraza “mandria de a juca sub tricolor”.

  • Atunci de ce naiba te mai prezinti la nationala? Spune din start ca ai alta treaba, daca ai coaele necesare sa faci asta, si astfel nu mai incurci pe nimeni.

   • Pai toti ar vrea asa.. ca in bancul cu romanul care daca e cheamat la nunta nu se duce, daca nu e chemat se supara: cand sunt bine cotati sa fie chemati la nationala sa le creasca cota, dar sa nu joace. Si daaca nu mai sunt cotati bine sa fie chemati la natioanla ca sa ii ia alta echipa. Adica sa nu faca nimic, dar sa ia banii.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.