web analytics
Opinie

Ministrul Ionuț Stroe are multe ștouri

Ministrul Ionuț Stroe zice că nu se poate cu spectatori pe stadioane, că ar fi imposibil de respectat măsurile de distanțare. Eu sper că ministrul Ionuț Stroe e suflet curat, că altfel l-aș bănui de rele.

Ministrul Ionuț Stroe se duce la mare sau la munte? Sau stă doar acasă și intră la emisiuni în chiloți? Că dacă s-ar duce ar vedea adevărata semnificație a ”imposibilității respectării măsurilor de distanțare”. Sau la terase. Sau oriunde altundeva. Tocmai, domnul ministru Ionuț Stroe, pe stadioane, în sălile de sport, pe terenurile de atletism sau whatever, abia acolo ai pârghiile necesare pentru a controla, pentru a te asigura că lumea păstrează distanța. Ai stewarzi, ai o așezare clară pe scaune, ai posibilitatea de a interveni dacă nu se întâmplă totul așa cum trebuie.

Domnule ministru Ionuț Stroe, eu înțeleg că nu sunt mulți prieteni ai partidelor care au echipe de fotbal așa cum sunt mulți prieteni ai partidelor care dețin crâșme, hoteluri sau baruri pe litoral. Dar hai să lăsăm ohavelele astea ordinare, explicațiile astea de doi lei, că mai suntem și câțiva cărora nu ne curge ciorba prin colțul gurii.

Nu deschideți pentru că n-aveți interes clar, concret. Electoral sau financiar. Așa cum aveți în zona de turism și în cea a ospitalității. Că de acolo vin banii pentru afișele cu care ne asasinați sau pentru plata spoturilor TV.

Iar explicațiile astea penibile merg, da. Pentru electoratul imbecil care vă alege cu fiecare ocazie.

Până atunci, să fiți sănătos! Să nu cumva să luați covid de pe stadioane. Mergeți la mare, sunteți safe acolo!

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.