web analytics
Fotbal intern

Milioane pe jucători, doi lei pe antrenor

Voi vă dați seama că Iordănescu cu o echipă care a costat 14.500 de euro plus TVA, cât un Opel Corsa, și-a bătut joc de o echipă care a avut pe teren numai pretenții? Jucătorii cumpărați cu milioane, antrenați de un nou exemplu de personaj fără pic de personalitate, dar mai grav, fără pricepere. Reghecampf era Mourinho dpdv tactic pe lângă Dică, pare-se. Sunt echipe de amatori care joacă mai mult fotbal, la care se vede ceva concret. Astra e exact exemplul pe dos. Cei mai mulți jucători sunt lipsiți de vreo valoare, însă echipa mai scoate rezultate datorită priceperii antrenorului.

Ne facem că nu vedem cum Nedelcu a fost scos din joc din corp de Ioniță la faza golului? Mă copii, nu mai fiți fraieri, mă! Nu vă uitați la ce spun lăchioii de pe la TV, toți umilii din fața lui Gigi Becali. Nedelcu nu e fundaș central, e mijlocaș central, doar asta a jucat, e atât de simplu!

Echipa asta a avut jucători atât de proști pe postul de fundaș dreapta în ultimii ani încât Benzar poate să facă orice și arată bine. E incredibil cum arată partea aia atunci când chiar e un fotbalist acolo. Altfel, Benzar a dat în primele lui 15 minute la echipă centrări bune cam câte a dat Enache în ultimii câțiva ani.

Bălașa e tot mai penibil, săracul. Sigur, fanul fecesebist de rit ”sussussus” e încântat probabil pentru că Bălașa dă goluri. Proștii care nu se pricep la fotbal dincolo de biletul la pariuri au impresia că așa se judecă fundașii, însă sărmanul Bălașa e tot mai penibil, practic nu există fotbalist ofensiv în Liga 1 care să nu pară capabil acum să îl facă pulbere.

Cum depistezi un ordin din lojă? Cum depistezi un preș? Un antrenor nu epuizează schimbările la pauză când terenul e în halul ăsta, accidentările pot să apară oricând. Dică știe asta, sunt convins că nu a vrut să scoată Bălașa-Man după ce a ieșit și Teixeira.

Ioniță va eșua, foarte probabil, cu 400 de euro înn cont la 35 de ani, mort de foame într-un apartament insalubru aflat mereu la limita între cămătari și cazinouri. E, de departe, unul dintre cei mai proști fotbaliști pe care am avut ocazia să îi văd. Nu slab, el are calități, dar e prost, nu îl duce capul. L-aș bate cu bâta doar peste tibii după ce a făcut în seara asta Astrei, e un inconștient și un bou.

Băi, nene. Nu se mai retrage dracului dinozaurul ăsta ofilit, lipsit de imaginație și pururea slab, bun doar ca să își pună vocea pe reclamele la cefe de porc și ketchup? Cât se mai trag ăștia unii pe ceilalți, cât trebuie ca eu, plătitor de abonamente scumpe la Telekom, să mai fiu insultat de comentariile execrabile ale inesteticului de Grădinescu? Cât? După ce că nu-l duce capul, nici nu mai vede. ”Dandea faultează iar, ar trebui să se mai abțină.. De fapt Dandea nu a faultat, a fost faultat”. Și să-i zică cineva dihorului că e FCSB, nu Steaua. Comunistoid obez.

13 comentarii

  • SCUTARIULE, te-am cam certat nu demult la un articol…dar ce naiba faci? nu ai terminat concediul? SCRI PREA PUTIN DE CEVA TIMP !!! Tu chiar vrei sa imi formez o parere pe AMP.ro …asta gesepe.ro am vrut sa spun sau la GIGI TV?
    Te rog scrie ceva despre faza cu CFR fura… si FCSB nu castiga cu ASTRA din cauza CFRului..Si te rog nu fi subiectiv… cum sunt eu ( sunt fan CFR deci nu am o parere obiectiva, MOTIV PETRU CARE O ASTEPT PE A TA… CARE e treaba cu toata presa anti CFR ?

  • Pe vremuri in ghencea cine rezista 15 min fara gol primit era o realizare …. acum la fcsb cine nu da fol in primele 15 min e un fraier…..

  • Nu ca mi-ar mai pasa prea mult de Dica (iar de fecesebe nici atat), dar ce vina are el? Ce tactica sa faci, daca titularii ii alege altcineva?

    • Are de departe cei mai buni fotbalisti din Liga 1. De departe, rezervele lui sunt bune pentru a lupta la titlu cu FCSB 1. Poate sa ii aleaga titularii si un macac, n-are voie să arate atât de rau.

    • Aici se incurca Scutariu, el are impresia ca jucatorii de la Fcsb sunt buni (parca si de aia de la nationala zicea ca sunt buni). Ok, or fi o idee peste ce au alte echipe, dar tot cam la fel de slabi sunt si astia. Daca becali e tampit si da sute de mii de euro pe anonimi din liga 1, asta nu ii face jucatori buni. Gasesti liberi de contract pe afara cu miile ca Budescu, Texeira, Benzar si ce au mai luat ei pe acolo. Pana si scoutingul lui Dinamo cu Anghelache si Danut Lupu a reusit.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.