web analytics
Fotbal intern

Mihai Stoica a aruncat un indiciu. Ce e mai rău, Mitrea central sau Enache pe dreapta?

Sunt unele lucruri pe care, oricât de priceput m-aș imagina eu în ale fotbalului, nu am să le pot înțelege. Asta nu sună bine. Reformulez. Sunt unele lucruri pe care le înțeleg, însă mă deranjează foarte tare că trebuie să ne prefacem toți că nu le înțelegem. Înțelegeți? Nu? Bine!

Avem un director sportiv al Stelei care vine și discută la TV despre problemele recente ale clubului. Apropo, exemplar Silviu Samuilă ca moderator, fără ridicări la fileu, cu contre, cu păstrat tonul, cu ce trebuie, mișto! Așa, vine Mihai Stoica să discute despre problemele Stelei, atinge mai multe, și se oprește și la problemele din apărare. Spune ceva de genul:

”Enache nu e fundaș dreapta, el joacă acolo pentru că Reghecampf nu are altă variantă”. Durează vreo 40-50 de secunde, apoi revine cu uimitorul: ”Cel mai bun fundaș dreapta din România este în acest moment și cel mai bun fundaș central, adică Gabi Tamaș”. Cum? Da, mă! La o evoluție vlădoiu-ească de mondiale distanță de momentul în care spune că Enache e forțat pentru că nu-i altul, Mihai Stoica revine cu aprecierea că Gabi Tamaș e cel mai bun fundaș dreapta român în activitate. Păi cum așa? Uite așa!

Ce înseamnă asta? După mintea mea, asta înseamnă că Enache trebuie să joace acolo cu orice preț. Și lăsați-mă să mă îndoiesc că o face pentru că insistă Gigi Becali pentru el. Eu cred că Mihai Stoica a strecurat informația că băiatul ăla joacă acolo pentru că e unul dintre fotbaliștii pe care Anamaria Prodan poate să-i transfere, ori în Turcia 2 sau Qatar nu se va uita nimeni pe evoluții cât se va uita pe cifre. Meciuri înseamnă cifre.

Altfel de ce ne-ar fi spus Mihai Stoica, om care-i oricum doar prost nu e, că cel mai bun fundaș dreapta din țară e Tamaș? El crede asta, probabil că l-ar juca acolo, dar Reghe nu vrea. Și o să spuneți că nu, că Tamaș e util în centrul defensivei. Sigur, e util, însă marea diferență e că în centru mai ai un Mitrea. Ce, vreți să spuneți că e mai rău Mitrea central decât Enache pe dreapta? Eu zic că nu-i, dar când ai contract cu doamna Anamaria…

mitrea-enache

2 comentarii

  • Sile si moderatorii de la dolce sunt profi, eu il bateam de 5-10 ori pe mm in timpul emisiunii. Bine, e greu cu ei ca stiu si mult fotbal asa ca nu poate sa vina meme si sa dea impresia ca el conduce discutia ca la sport ro

    Oricum a spus niste chestii interesante pe acolo, a dat mai mult decat se astepta cred. Triunghi asta amoros gigi-meme-reghe ar cadea in secunda 2 daca ar exista variante si daca mama mop nu ar avea foarte multi jucatori care canta cum vrea ea.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.