web analytics
Fotbal intern

Miasmatic

Ai timp liber, nu? Nu a mai avut Drăghia azi nevoie de asistență? Fane, mulțumesc pentru comentariile de la emisiunea de azi. Da, aia cu câteva sute de privitori în fiecare secundă. Nu știu ce-i de râs, până la urmă tu ai avut contracte cu echipe care, luate împreună, au mai puțini fani decât am eu likeuri pe facebook. Erai fericit, vesel, nu te-am mai văzut așa de pe vremea în care intrai cu Doru Bratu în vestiarul de pe ”Dinamo”. Intrai cu un zâmbet în plus și ieșieai cu haine în minus. Și, zici că tu cu Bratu ați ”reglat-o la o cafea”?

Vorbești cam mult, deși nu mă mir. Până la urmă ai reușit performanța să te transformi în sifon pentru presă la FCSB pentru singura reporteră pe care n-o voiau colegii tăi. I-ai vândut pe băieți pentru o mângăiere de țâță lăsată. Una, că n-ai stat suficient de mult acolo încât s-o apuci și pe a doua. Am cămașa aia de la majorat? Aș fi vrut eu, dar nu. Ai apucături de fotbalist bogat? Așa ai văzut la colegii tăi, e la modă să te transformi în critic vestimentar? Da, doar că ai colegi care au fost fotbaliști, care au câștigat bani, să nu faci greșeala să te consideri la fel. Gândește-te că aveam prin 2009 triplul salariului tău actual și, vorba aia, abia începusem treaba.

Renunță să mai pozezi și mă refer aici și la mașinile altora. Ai plecat de la FCSB, s-a dus șansa de a mai conduce lux, a zburat cum ai zburat cu mașina lui Costea la 100 km/h în curbă. Sau vrei să-l sun pe Latovlevici să îi spun cum i-ai furat mașina și te-ai dus în BOA, poate păcăleai vreo blondă că-i al tău bolidul? Dacă tot îți pasă atât de mult ce cred oamenii despre tine, începe prin a lua un marker să modifici mănușile căpătate de la FCSB, alea cu care aperi acum în antrenamentele de la Rapid. Uite, sfat. Cu puțin talent poți transforma ”RZ”-ul ăla în ”FZR”. O foarfecă, lipici și ești rapidist până la moarte.

Mă rog, în mintea ta. Te-au mirosit și băieții de acolo, că nu-s proști. Nu poți să le faci aceleași declarații de loialitate pe care le făceai steliștilor, schimbă placa. Uite, sună un coleg de generală căruia i-a plăcut cartea și pune-l să-ți scrie un mesaj. Singur nu faci față, am văzut când ai început să vorbești despre Lăcătuș. Pentru că aici a ajuns absurdul, refuzatul de cinci cluburi din liga a patra să critice acțiunile lui Lăcătuș, să fie ironic cu Fiara.

Fane, cum e să fii singurul fotbalist trecut pe la FCSB pe care nu îl cunoaște absolut nimeni? Cum e ca singurul tău moment real de notorietate, înainte să te bag eu în seamă, să fie emblema de autostopistă pusă de microbiști când înjurai Steaua la câteva momente după ce blestemai Rapidul? Cum e ca singura ta apariție civilizată să fie o miloagă penibilă față de cei pe care îi înjuri acum? Cum e ca singurele momente în care ești apreciat să fie alea în care mă înjuri pe mine pe la comentarii pe grupurile de rapidiști?

Gata, te las! Bucură-te, cu prilejul ăsta ai avut cea mai mare audiență din viața ta, de aici o iei doar în jos!

7 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.