web analytics
Diverse

Mi-am adus aminte de ce nu voiam PS4

Mi-am adus aminte de ce nu voiam PS4. Pentru că n-am limite, de aia. Și pentru că îmi voi nenoroci viața, voi sfârși în fața TV-ului, înconjurat de conserve împuțite cu ton, ambalaje de Krax cu bacon și doze de Mountain Dew, cu restanțe de 12.000 de euro la întreținere și cu curent electric luat pe nașpa de la vecini. De aia.

Ca să vă explic. Primul joc instalat – The Last of Us. La recomandare, eu habar nu aveam că există. Primele 10 minute, meh, boring. Apoi… Apoi au trecut două zile fără să îmi dau seama, 48 de ore în care am dormit un pic, în rest m-am jucat și am mâncat. Horror.

Bine, jocul este talent mare de tot, felicitări autorilor și la tot ce iubesc ei pe lumea asta, că le-a ieșit ceva cel mai special. Scuze pentru limbaj, sunt influențat de manelele live pe care le ascultă, la volum 99, un vecin care mai are foarte puțin la viață. Sper.

Așa, The Last of Us e joc mișto. Te ține în priză, e și suficient de dificil, te sperie de te caci pe tine. E prima dată în viața mea când, la un joc, muream de frică. La partea cu clickerșii prin întuneric, când mă lua un fraier și mă mușca de gât, se făcea pielea de găină pe mine, vorba unui manager din fotbal care a fost fundaș în echipa de fotbal de la Jilava. Sau, cum spunea un băiat de pe net, ”everybody is a gangster until clickers start clacking”.

Recomand cu tărie să jucați The Last of Us, asta dacă nu l-ați jucat. Și e posibil să-l fi jucat toată lumea, doar eu am descoperit PlayStation-ul în 2020. 🙁

Și nu, God of War nu m-a prins, FIFA 20 încă nu a fost instalată, GTA V e pentru copii mici și alte jocuri interesante n-am găsit.

21 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.