web analytics
Fotbal intern

Metrorex: ”Nu ne-a sunat Steaua”. Problema FCSB nu-i că nu vrea, ci că nu poate

Ați văzut probabil că Metrorex spune că nu i-a dat nimeni un telefon să se intereseze de prelungirea programului în seara meciului cu City. În momentul în care organizezi un meci la care vin 50.000 de oameni trebuie să iei în considerare faptul că va fi o problemă eliberarea lor, după 12 noaptea, pe străzi. Cât să sugă și Pelicanii? Nu, Metrorex n-a primit un telefon de la Steaua, așa că metroul se va opri la ora normală în loc să meargă cu 2 ore mai mult, să ducă lumea acasă.

Văd la comentarii că lumea înjură conducerea Stelei și nu-s de acord. Adică sunt, dar nu conducerea e de vină, Becali e de vină. E de vină pentru că e un zgârcit de proporții colosale. Să bagi în buzunare peste 1 milion și jumătate de euro de pe urma vânzărilor proaste și complet dezorganizate de bilete fără să îți pese că oamenii ăia n-au cu ce ajunge apoi acasă, abia ăsta e comportament hidos și nerușinat. Costa 60.000 de lei, adică vreo 13.000 de euro. Și problema celor din club nu e că n-ar fi vrut, poate, să comunice cu Metrorex. Problema lor e că nu pot, n-au cu cine.

Voi știți ce înseamnă marele club Steaua București? Credeți că e o uzină, nu? Oameni la organizare, șoferi, marketing, relații cu presa, administrație, logistică, sute de angajați? Pe dracu! Zgârcenia celui amintit mai sus e de vină pentru probabil cel mai prost organizat club din Europa fotbalistică însemnată. Sub bre nea Vali, președintele-marionetă-1907, există un singur ofițer de presă. Mai există câțiva băieți complet nepregătiți, rude ale finanțatorului, care se ocupă cu tot. De la aranjarea transportului, la rezervări de hoteluri până la protocol. Și ăia sunt, gata! Cum, mă? Da! Ăștia sunt toți, marele club Steaua București care-și desenează Cupa Campionilor pe autocar are 10 angajați. Vă mai miră că n-ați avut de unde cumpăra un tricou sau că nu puteți face abonamente? Sau că mergeți cu un pelican gras și mirositor până acasă după meci?

becali

12 comentarii

 • Cand faci parte dintr-un colectiv care a ingropat un ziar si dai lectii unora care asa penibili cum sunt tin o societate pe profit in majoritatea timpului devii ridicol.Prelungirea metroului trebuie facuta de catre Metrorex, e un serviciu public platit de oamenii care cumpara cartele la 2 noaptea sau 5 dupa-amiaza, nu vad de ce ar trebui platit de ceva in plus.Devii genul de ziarist carcotasi/hater care imcepe sa devina plictisitor…

    • O sa ma dau interesant comentand sobolaneste, anonim pe bloguri. Asta se califica la ceva notabil?

     • Eu imi spun parerea pe un anumit subiect, nu dau verdicte pt ca nu sunt in masura sa o fac.Suntem o tara plina de priceputi la orice.De ex nu am vreo certitudine ca Becali e implicat in organizarea meciurilor sau in prezentarile alea jenante ale jucatorilor in biroul lui Argaseala.Mai degraba cred ca nu-l intereseaza, dar poate ca ma insel.De aia nu am cum sa-l acuz pe el, pe Mache sau Tache…

 • Ati inceput excelent cu protestul…deja erau in panica. Dar cand ii bagati 1,5 milioane euro dupa ce el v-a oferit doar bataie de joc… se numeste ca v-ati facut-o singuri.

  Omul stie- poate sa dea si foc tricoului, poate sa duca clubul la Babadag, cand vin meciurile tari (si vin, ca avem o liga de 2 bani)- are masa de manevra care-i baga banul in cont.

 • N-aveti de unde sa luati tricouri? Dar cand era magazinul la tribuna 0 ce motiv aveati sa nu luati?
  N-ai cu ce sa te intorci acasa nu pleci de acasa. Asta-i buna. Vreti sa va duca Steaua acasa.
  Si sa nu-mi spui ca ai pus mana pe organigrama Stelei ca nu te cred

  • De regula, cand vrei sa contrazici pe cineva intr-un mod credibil si convingator, trebuie sa ai si niste contraargumente.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.