web analytics
Fotbal intern

Gaz Metan – FCSB 1-1. Ștefan cel Mare petrece pe cârca unei echipe penibile

Sunt cel mai puțin rasist om din lume, ascult fiecare negru care știe muzică din lumea asta, sunt frații mei și îi iubesc. Bă, dar FCSB pare că i-a luat pe ăștia doar ca să scape de CNCD sau ceva, serios. Muniru e un rupt cum rar vezi, e dus cu pluta pe lângă faptul că nu e fotbalist, iar luftul ăla de la golul de 1-1 este exact descrierea lui. Cu forță și fără minte! Serios, e bolnav la cap, e instabil rău, a făcut gafe uluitoare, i-a pus pe medieșeni pe contraatac și tot el era cu gura mare. Nu iese de pe teren pentru că, well, CNCD și Becali!

Nu i se pare nimănui o problemă că FCSB e singura echipă la care nu strălucește vreun jucător? Adică indiferent de transfer, de sistem, de orice, la echipa asta nu există un jucător constant. Nu e vina antrenorului, nu? O să vină toți proștii să îmi spună cât de mare e Reghe, cum a luat el titluri în România, cum vede el jocul. Vă zic eu, omul e zero! Zero, fără exagerare, e zero, nu are nici noțiunile de bază necesare pentru meseria asta. Șumudică avea titlul luat acum, înainte de playoff, cu echipa Asta. Iar un antrenor cu adevărat bun defila, juca la plăcere!

O să vă păcălească golul lui Alibec și o să spuneți că e OK ca el să joace în spatele vârfului. Doar că nu e. Faza golului a fost incredibilă, cred că Șumudică a făcut cădere de calciu. Alibec era la centrul terenului, a pasat în diagonală pe sprintul lui Gnohere, apoi a sprintat și el până în careu pentru a veni la centrare. Doar că nu e asta treaba lui Alibec plus că, dacă face 2-3 pe meci, cade lat. Bine, o să vină Becali după meci să spună, suflat în cur fiind din toate părțile, că a avut dreptate, că uite cum joacă ăia doi. Alibec a fost doar pe la centrul terenului, a intrat în dueluri inutile, a încercat să paseze în loc să își speculeze calitatea de finalizator.

Jakolis a picat iar în gaura neagră. A jucat foarte bine cu CFR Cluj, credeam că va profita de șansă. Doar că meciul ăsta a fost lat. Sigur, e greu să joci un meci atunci când nu ai mijlocași ofensivi, nu merge doar în bandă, nu suntem la rugby. Dar chiar și așa…

Nu știu dacă am mai zis, voiam să zic etapa trecută, dar cred că am șters. De acum încolo nu mai scriu nimic, niciodată, despre De Amorim. Am impresia că îmi bat joc de voi și că îmi bat joc de mine dacă scriu despre el în orice context legat de jocul de fotbal. El nu e fotbalist. Deci până când nu va începe să joace ceva îl voi ignora, FCSB joacă în 10.

Gaz Metan de 40 de ori mai bună, a avut în față o echipă penibilă, de doi lei. Și nu de doi lei din cauza jucătorilor, cei mai mulți sunt ok, e de doi lei pentru că e antrenată de un impostor. Gaz Metan merita să câștige, dar nu a câștigat și probabil că nu o să joace în playoff din cauza asta.

Vestea bună pentru fotbal e că Dinamo e în playoff. Sigur, să nu facă vreo prostie pe la Pandurii, dar mi-e greu să cred că nu vor ucide echipa aia.

2 comentarii

  • Cu DeAlibec si Jakolis sa nu-i (sa nu vrei sa-i) bati pe desclutii aia de la Medias, cel putin asa s-au prezentat, ca niste desculti, rusine mare, domnu’ Lauregheton. Meh, sa vedem ce va fi. Singura sansa pentru 100k audienta la pleiofu’ vietii e sa bata Dinamo pa Tg.-Jiu.

  • Oare cum ar arata FCSB cu un antrenor capabil in 4-3-3?
    Nita
    Pleasca-Tamas-Balasa-Momcilovic
    Achim-Pintilii-Boldrin
    Jakolis-Alibec-Fl. Tanase

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.