web analytics
Mesaje de la cititori

Mesaje de la cititori – 28

Experiment. Pentru că așa cum mă criticați toți pentru că scriu pe blogul meu, în spațiul meu, despre PAOK și despre fotbalul din Grecia, așa aveți pretenția să scriu despre ce vă pasă vouă, individual. Sau sa tratez cu mănuşi, mai rău. De asta am scris de rău despre Liverpool, ca să vedeți cum sare lumea în sus. De aia m-am legat de Real, să sară băieții fani Ronaldo în sus.

Până la urmă ce e mai important e ce vă place VOUĂ. Ăla e subiectul de tratat, doar ăla! Și nu tratat oricum, e de lăudat, de inclus în ode. Partea proastă că blogul ăsta e citit de câteva mii bune de oameni în fiecare zi. Ce fac? Scriu despre echipa preferată de fiecare?

 

12 comentarii

 • sincer eu nu inteleg cum dracu sunt oamenii astia. ne si miram ca merge tara asa cum merge… daca omu’ de maine are chef sa scrie de stephen hawking, cine mama dracului are dreptul sa il opreasca??? e blogul lui si scrie despre cine vrea. cui nu-i convine e bine poftit sa citească despre alte lucruri altundeva. asta trebuie sa invatam noi ca natie, ca nu noi am pus coada la pruna si suntem centrul universului, cum cred multi dintre noi.

  • ideea era, sa scrii despre echipele, care sunt placute, de mai multi oameni! nu de preferintele fiecaruia. daca tot scrii, despre echipa din afara. asta era ideea! dar, e greu sa ma inteleg cu tine, tu vinzi castraveti in piata de rosi.

   • E blog. Scrie ce vrea pe el. Daca iti place bine, daca nu citeste blogul lui Mircea Badea.
    Daca vrei sa il critici pe meserie, citeste ce scrie in Prosport sau unde scrie el.

    • e persoana publica, sa isi faca cont, cu numele ” popescu ion” si sa scrie acolo despre paok, sa vedem cu adv pe cati intereseaza! my friend ! despre asta e vb !

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.