web analytics
Mesaje de la cititori

Mesaje de la cititori – variantele bonus

Vă place rubrica ”Mesaje de la cititori” din câte am putut observa. Chiar dacă aș avea material pentru câteva sute de episoade de acum încolo, am zis să mergem un pic mai departe. În ultima perioada am adunat niște povești interesante pe care le voi expune într-un soi de bonus la ”Mesaje de la cititori”. Sunt povești din interacțiunea cu oamenii care mi-au scris în ultima perioadă și-s savuroase, vă asigur că ne vom distra. Subiectele? Iată primele povești:

 1. Un băiat din nordul țării vrea să ajungă jurnalist. Îmi scrie și comunicăm în încercarea lui de a mă convinge să îl sun pe Ovidiu Ioanițoaia, să zic că mi-e rudă, să îi dea o șansă la Gazeta Sporturilor
 2. O fată de aproape 30 de ani, dintr-un oraș mare al țării, care e colecționară de fotbaliști. Are poze cu absolut toți fotbaliștii echipei din localitate și care îmi cere numere de telefon ale jucătorilor din București. Evident, o refuz, dar reacția îi e faină.
 3. O altă fată, de data asta mai tânără, care îmi scrie un mesaj și mă întreabă cum se ajunge în presă. Eu, băiat bun, îi dau două linkuri de pe blog, plus niște explicații în care o sfătuiesc să își caute alt job, că nu merită. Răspunsul ei? Genial!
 4. Cât de ușor merge treaba în ziua de azi? Să vedeți cum se bagă puștoaicele fără minte în seamă, cum fac propuneri care mai de care mai îndrăznețe, deși trăim într-o lume în care toate indiciile ne arată că trebuie să fim precauți. Evident, am minte cât să scot un subiect de blog, dar să îmi văd de treaba mea. Gonna be fun!
 5. Sunt deja la a treia solicitare pentru numărul de telefon al lui Gigi Becali, solicitare venită tot de la cineva care vrea să îi ceară omului de la FCSB bani. Sigur, mai mult decât indicații către ”palatul” de pe Aleea Alexandru nu dau, însă tot e interesant.

Nu am să le dau numele și prenumele celor în cauză, cel puțin nu tuturor celor implicați, întâmplările au rol strict informativ. Chiar și așa, o să vedeți cât de ușor este să discuți lucruri profunde cu oamenii dacă te pretinzi suficient de interesat de ceea ce au de spus. Și nu că n-aș fi dacă sunt subiecte importante, ajut oamenii dacă e cazul. Dar să îmi ceri numere de telefon, să îmi ceri să îți fac lipeala cu fotbaliști sau să mă inviți la cafea fără să ne cunoaștem, well, ăsta e deja comportament periculos.

În curând vine primul episod…

3 comentarii

 • Te rog spune-mi ca ai vazut declaratia lui Andone legata de Tosca :)) Cred ca nu l-au luat pe Tosca pentru ca au semnat deja cu Alaba si Ramos :))

  • Despre asta scriam. In toata povestea asta lucrul cu adevarat socant e ca Tosca are 15.000 de euro pe luna. Inca sper ca e un 0 in plus

   • Ar fi avut si mai mult daca cadea afacerea Alaba :)) Dinamo voia sa-i ofere 20000 pe luna ,ca lui Ghoere (Bine,19000 erau daca castiga CL de 8 ori consecutiv) =))

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.