web analytics
Mesaje de la cititori

Mesaje de la cititori – 13

Continuăm una dintre rubricile apreciate ale acestui blog cu mesajul unui tânăr care se semnează, neinspirat, cu ”morții tei”. Altfel, ca de obicei, limba română este siluită, a tras de ea ca un zombi din The Walking Dead. Eu apreciez totuși faptul că pentru astfel de mesaje sunt folosite toate metodele de contact. Mesajul de mai jos e venit prin rubrica de ”contact” de pe site. Apreciez!

fan mail 7

8 comentarii

 • Cristiane, am si eu o dezamagire. Aceea ca Stucan inca mai pune botul la vrajelile lui Marcel Popescu. 🙁 Si chiar daca a incercat sa mascheze ceea ce se urmareste cu adevarat, tot nu i-a iesit.

   • Toni la Steaua e clar o “servita” de la Marcel Popescu. Iar Stucan chiar e jurnalist serios si profesionist, sunt foarte surprins ca a publicat acel articol si-mi da de gandit ca sunt anumite aspecte amuzante, cum ar fi cel cu Muresan care spune ca Toni nu e genul sa-si mareasca singur cota. 🙂 Oamenii care au avut cat de cat legatura cu fotbalul dintr-o postura sau alta stiu ca atunci cand discutai cu Marcel Popescu despre un jucator sau un antrenor, tot timpul spunea ca “mai e o oferta din Ucraina”. 🙂 Asta l-a dat de gol.

    • Nu stiu subiectele altora, nu cunosc sursele, dar iti garantez ca in ultimii ani n-am auzit nici macar o singura data vorbindu-se despre Marcel Popescu. Ma indoiesc ca e cum zici, dar na, nu e treaba mea.

    • Si ca sa fiu in pom pana la capat, Marcel Popescu tocmai a intrat in direct la emisiune. Da, habar nu aveam. 🙂

     • un episod din seria… cititorii nostri sunt la fel de informati ca si noi 🙂

 • Omule mi-ai mers la inima cum zero au facut-o de la Topescu incoace.Stiu ca ti se falfaie.Si mie de Sumudica sau chiar boier ciobandante.Ideea e ca prin toata falfaiala asta fotbalul neaos se zbate.Sanse de lumina nu prea vad.Bine, nici de jurnalisti sportivi nu ziceam nimic legat de lumina da’ iote! Amu nu-mi da block sau da-mi de to-i fi gresit cu ceva.

 • ….:)))) Ce au astia cu tine , Cristi ?!!! Mie mi se pare ca vezi fenomenul fotbal foarte obiectiv !

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.