web analytics
Il meriti pe Sanmartean?

Îl meriți pe Sânmărtean? Începem competiția pronosticurilor la EURO 2016!

Primul lucru pe care vreau să îl spun este că nu facem un concurs clasic. Nu este altceva decât o modalitate prin care vedem cine e cel mai inspirat dintre voi. Și, pentru că mie-mi place de oamenii inspirați, cel care va avea cele mai multe răspunsuri corecte va primi tricoul lui Lucian Sânmărtean, modelul special din meciul amical Italia – România. De asta, competiția va purta numele ”Îl meriți pe Sânmărtean?”.

Ăsta e tricoul, prezentat cu ajutorul colegului Marius Anghel pe post de Naomi Campbell.

tricou sanmartean

Așadar, citiți cu atenție regulile pentru că nu le voi repeta în timpul competiției și nu voi lua în considerare pronosticurile care nu respectă regulile.

  1. pronosticurile sunt doar de forma 1, X sau 2. Pentru răspunsul corect primiți un singur punct.
  2. pronosticurile sunt acceptate doar până la ora 23:59 a zilei precedente meciurilor. Exemplu: pentru 10 iunie se acceptă pronosticuri doar în data de 09 iunie, până la ora 23:59.
  3. pronosticurile de forma 1, X sau 2 trebuie postate pe blog la postarea dedicată meciului. O veți recunoaște ușor! Pentru a evita trișorii, vă rog să completați la comentariu numele complet, adresa validă de email și la website treceți adresa paginii voastre de Facebook. E simplu, trebuie doar să fiți atenți!
  4. atenție! pronosticurile le veți da prin comentariu la articolele dedicate. Nu prin mesaje, nu prin altceva! Prin comentarii la articolele în care vă voi cere pronosticul!
  5. clasamentul o să fie disponibil zilnic pe blog, cei care au ghicit numele celor 5 excluși din lot pleacă cu 2 puncte din start.
  6. distracția durează doar până la finalul fazei grupelor! Nu mergem mai departe!
  7. dacă vor fi mai mulți dintre voi cu același număr de puncte, tragem la sorți. Sau propunem un concurs de aptitudini. Orice, doar să ne mai distrăm un pic și să facem diferențierea. Am un singur tricou!
  8. veniți să vă luați singuri tricoul, da? Nu mă puneți să vi-l trimit în Sri Lanka!

Toate articolele pe această temă vor putea fi găsite mai ușor în categoria specială pe care le-am făcut-o. Le găsiți în meniul de sus, așa cum puteți vedea în captura asta:sanmartean

Pentru cei care intră de pe telefonul mobil, categoria poate fi accesată cu click pe ”Navigate to”, în pagina principală, imediat sub numele meu.

24 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.