web analytics
Fotbal intern

Meritat sută la sută! Dinamo câștigă lejer, Reghecampf face clubul de rușine

Meci câștigat meritat de Dinamo. Strict fotbalistic vorbind, ai lui Andone au fost singurii care au prestat fotbal, Steaua e o echipă fără formă și fără fond care e palidă la construcție și e inexistentă la finalizare. Sigur, fotbaliștii sunt slabi, însă pe banca tehnică e noaptea minții, e de râs. Citiți mai departe, revin asupra discuției.

Ce LPF avem, tată! Să permiți o asemenea tâmpenie, precum momentul ”coregrafiei”, e dincolo de orice limită. Cum să pui 22 de sportivi, pregătiți și încălziți pentru efort, să se uite în întuneric timp de 20 de minute la o pânză. Dincolo de aspectul ăsta, dacă intra un ”Enache” și îi dădea un pumn în cap lui Popa. Sau lui Reghe. Sau dacă intra unul din galeria aia mică a Stelei și îi dădea una la ficat, pe întuneric, lui Hanca? Cum să permiți o asemenea idioțenie?

Faci o tâmpenie precum cea cu stinsul luminii, îi încarci pe jucătorii tăi cu emoție, suficient cât să fie lați în primele secunde, când au făcut penalty la De Amorim. Eu nu înțeleg ce e cu moda asta ”chicioasă” la Dinamo, cu muzica de operă, cu pianul, cu tâmpenii de genul ăsta. Chiar le dictează Negoiță și ăstora din galerie, nu doar ziaricilor care dau ”calde”?

Steliano Filip e unul dintre cei mai puțin inteligenți oameni. Atenție! Oameni, nu fotbaliști! Dacă iei populația de 7 miliarde de oameni după minte, Filip e în ultimii 20. Deci pe locul 6.999.999.900 și ceva. Să faci un penalty nedat la Popa, să aibă adversarul 1-0 și tu să îl împingi degeaba pe Boldrin e ceva…

Gafă mare pentru Pintilii, incredibilă la experiența lui. Totuși, obiectiv fiind, mă gândesc că dacă dai penalty acolo dai și la Filip cu Adi Popa. Nu a fost penalty clar așa cum au zis comentatorii Dolce, a fost cam ca la Pintilii cu Busuladzic.

Reghecampf arată iar cum nu se pricepe la fotbal, ”ditamai” antrenorul care nu știe să așeze echipa în teren pentru a profita de faptul că dinamoviștii erau împinși de tribună spre poarta lui Niță încă din minutul 1. Ai 1-0, joci apărare-contraatac (că Adi Popa trebuie să existe pentru ceva în lumea asta) și te descurci. Neah, Reghecampf n-a schimbat nimic și a fost ars.

Hanca e în creștere, trebuie adus la națională. La fel, dacă a primit Enache șanse la lot, Vali Lazăr trebuie să fie și el acolo. Din punctul ăsta de vedere, Dinamo e țepuită de Daum. Sunt chemați Filip și Rotariu, doi lați, și sunt neglijați cei mai buni fotbaliști ai lui Dinamo.

Mă uitam la ”steliștii” De Amorim și Golubovic cum se comportă atunci când se dă mai cocoș un dinamovist la ei. Cum zâmbesc umil, cum zâmbesc cerșind iertare, jenant. Începând de la Lăcătuș, trecând prin Rădoi și terminând cu Chipciu, unul ca Stelu Filip își număra dinții dacă împingea și scuipa spre un stelist.

foto: FB Dinamo

foto: FB Dinamo

5 comentarii

 • Întrebarea e cui îi face mai rău victoria asta. Dacă dinamo se culcă pe-o ureche pt că se crede mare sculă, atunci mai bine nu câștigau.

 • da, dar la faza cu ptinili – busu a mai fost si duelul de judo dintre tamas si nemec. iar, la faza nedelcearu cu golubovic, nede a jucat mingea si apoi s-a ciocnit de golubovic. identitica cu meciul de la chiajna cand man a intrat in balgradean.

 • Echipa 100℅ asemeni antrenorului : fara idei , fara forma , fara viitor .
  Steaua nu mai trezește emoții , nici prin joc , nici prin atitudine. Anul asta e de câcat !
  Si nici campioana nu o văd !

 • Pe vremea lui Dinu sau a lui Bumbescu niste unii precum Adi Pompa sau Steliano Pilif nici la balet nu erau acceptati.

  In alta ordine de idei, daca Dinamo nu ar fi jucat tot meciul in 10 (pentru ca Nistor a fost foarte slab), cred ca le mai dadeau 1-2 goluri.

  E amuzant ce zici tu. Penalty la Adi Popa? Nici macar el nu a cerut penalty. El care se tranteste in careu daca ii simte respiratia aparatorului advers in ceafa aia de fost taximetrist.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.