web analytics
Diverse

Mergi la Steaua – Rapid, sâmbătă, 14 aprilie? Zi-mi cu cine mergi și îți dau 12 bilete și 2 tricouri ale Stelei!

Steaua București – Academia Rapid, sâmbătă 14 aprilie, ora 20:00, Național Arena

Știm cu certitudine că Steaua București – Academia Rapid se va juca pe Național Arena. Știm că se va juca pe 14 aprilie la ora 20:00, deși e posibil ca ora să fie ajustată în funcție de cerințele postului Telekomsport 2, post care va transmite meciul. Așa că trebuie să promovăm evenimentul care, din pricina timpului scurt rămas, nu va putea fi promovat complet prin metode convenționale.

Și uite ce mă gândeam. Eu am 12 bilete la meciul Steaua – Academia Rapid. Și am și două tricouri ale Stelei, inscripționate precum cele de joc, cu sponsori și tot tacâmul. Biletele vi le dau eu, tricourile vi le dă magazinsteaua.ro.

Vi le dau dacă vă ocupați fiecare dintre voi de promovare. Adică să dați un share la textul ăsta care are ziua și ora meciului în poză! Și să dați tag prietenilor cu care mergeți la meci!

Cu puțin timp înainte de ziua meciului eu voi alege cinci câștigători care vor primi fiecare câte 2 bilete. Marele câștigător va primi 4 bilete. Și alți doi câștigători care vor primi câte un tricou al Stelei.

Ce ziceți? Facem? Simplu: share să se vadă ziua și ora meciului, tag prietenilor cu care mergi la meci! Apoi aștepți să te anunț dacă ai câștigat biletele sau tricourile.

foto: AS47

32 comentarii

 • Merg cu fetița mea care vrea pe national arena.am zis că acesta este un meci la care ar merita sa o duc

 • Ce s-au activat postacii de pe fcsteaua.ro :-)) singurii oameni care vorbesc despre “unitatea militara um 00306”. E bun salariul la Dan Pavel? 😉
  Foarte mișto inițiativa de promovare a meciului.

 • Mi-ar placea sa strang o gasca frumoasa si sa incurajam echipa de la intrarea in peluza pana la final! #steaua bucuresti

 • Eu credeam ca treb sa dam share pe fb…dar vad aici in comms la articol ca lumea scrie cu cine ar vrea sa mearga la meci…

  Am inteles eu gresit?

 • Bre, Razvane, tu ai dreptate, sa știi. Chiar dacă pe alocuri faci risipa de “i”, ca sa fie bine, sa nu fie rau. Ziaristu’ stelii mele – scutariu – e ultra’ in viața de zi cu zi, da’ in zi de derby umple peluza de marginali ca da bine pe sticla. In fond, când mai ai ocazia sa demonstrezi ca proiectul UM 03629 e de succes, dacă nu acum? Si gândește-te…scutariu zgârie netu’ la prostport, ghici pentru cine…pentru marginali, evident, ca altcineva nu citește drama aia de site. Ma rog, marginalii alfabetizați, ca acu’ de-aia domnu’ ziarist a cerut tag, ca sa se califice la premii si marginali analfabeți, care nu pot citi anunțul. De apreciat totuși ca junele se agita…e pasionat…ca nu-i puțin lucru sa fii hipster ( ultra’ si motoretist) si coleg de birou cu slinoși gen Matei udrea…asta nu are cum sa nu lase urme. Vezi si informația pe care guvidele a publicat-o ca ziaristu’ stelii mele, aia cu 53k EUR închirierea mall-ului. De a ajuns firea sa-i de ziaristului ultra scuterist lecții de jurnalism cu dezmințiri de costuri, ca nu avem mijloace sa verificăm chestii simple si e mai ușor sa punem botu’ la harneli.

 • Scutariu , cel mai mare ipocrit de pe fața pământului. La fcsb , în descrierile lui descreierate despre asistență , se referă numai la “limitrofii , țăranii ăia de la dâlga, spărgătorii de semințe din Giurgiu, Călăraşi si Ilfov” , etc.
  Acum ce faci , boss ? Promovezi meciul pentru studenții de la medicină ? Uită-te in comentarii că 80% din ăia care se bucură de bilelete tale sunt exact acei “limitrofi” de care făceai mişto. Umplii stadionul de țărani. De sămânțari. Dar na….ipocrizia e mare , doar suntem români iar tu esti un “jurnalist” gen otv-cancan !

  • Zi sa mori in cacat ca ai vazut samantari pe aici! In afara de tine si alte 2-3 oi, nu exista samantari si tarabagii

 • Mergem 4 persoane de la Oradea. Pregatiti tortele si berile caci … “am avut si vom avea mereu, boala pe tigani!”

  • Pai din banii lui am luat alea 10 bilete, iti dai seama. Si din banii lui Gigi un pic, ca si el ma plateste atunci cand scriu despre FCSB. Sunt plin de bani ca vulpea de purici.

   • Bravo frumoasa initiativa!
    Sper ca suporterii ambelor cluburi cat si jucatorii se vor ridica la inaltimea unui asemeanea aveniment unic in 2018 in Romania.
    FORZZA STEAUA

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.