web analytics
Fotbal extern

Mergem la PAOK – AEK și venim cu tricouri

Frumos la Salonic, de ce să vă mint? Orașul liniștit, nu-s turiști, grecii sunt doar pe la terase, gyrosul ieftin, Retsina Malamatina cu Cola dau în Toumba Libre, așa cum beau fanii lui PAOK. Diseară e PAOK – AEK, adică meciul dintre vicecampioana și campioana Greciei. Și, având în vedere modul odios în care AEK a luat titlul anul trecut (sau felul în care PAOK a fost furată), cred că o să fie o atmosferă mișto. Vorbeam cu cineva pe aici, dacă ei au aprins jumătate de peluză la un meci de Europa League, în Superliga greacă s-ar putea să fie lumină multă. 🙂

Am avut ieri câteva minute prin magazinul lui PAOK și am cumpărat niște lucruri pe care o să le dau celor interesați. Și am văzut că sunt mulți care-s interesați. Așadar, în primă fază avem așa:

1. Tricou ”Ready to Fight” de suporter – bărbați
2. Fular PAOK
3. Tricou PAOK de suporter – femei

Și, cum v-am spus deja, nu trei să (zic și eu ca Lucescu, ”trei să”) faceți mare lucru pentru ele. Diseară, înainte de meci, o să pun pe Instagram o poză de la stadion. Ei bine, la poza aia voi ”trei să” lăsați un comentariu cu scorul final. Totul până în ora de începere, evident. La final, cei care au ghicit scorul și care au dat like pe Instagram contului primesc cele de mai sus. Un premiu pentru bărbați, unul pentru femei, unul pentru oricine. Dacă sunt mai multe răspunsuri corecte, tragem la sorți.

Instagramul e aici!

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.