web analytics
Fotbal intern

Meciul lui Dică, valoarea contează și faza cu bannerul Stelei la meciul FCSB

Da, domnule! Începând de la formula de start, continuând cu felul în care au jucat în prima repriză și terminând cu felul în care a gândit schimbările, acum e momentul să spun că Dică are merite mari de tot la această victorie! I-a ieșit, sunt sigur că totul a fost controlat, și merită lăudat și felicitat.

Budescu nu va mai fi pomenit aici prea des, e degeaba. Degeaba pomenirea, nu Budescu. Budescu e din altă ligă, chiar dacă joacă puțin, chiar dacă mai gafează. Dar când e cazul, el e decisiv. Nu există un asemenea jucător în Liga 1 acum.

Momcilovic și Benzar, nota 10. Așa cum Kelic merită ținut un pic, vreo 3-16 etape, pe banca de rezerve pentru felul în care a tratat faza de la primul gol. Momci a pelcat după el, a ajuns înaintea lui, apoi i-a luat fața și la respingere. Nu există așa ceva.

Băi, oameni! Mă înțelegeți acum de ce am tot urlat că FCSB face risipă? Ei au un lot incredibil PENTRU NIVELUL LIGII 1. Sunt de departe cei mai buni, rezervele lor de azi ar fi fost titulari la orice echipă din Liga 1. Nu au cum să nu facă treburi, chiar și cu un finanțator ca Becali și cu un antrenor cu lipsurile lui Dică.

Ce s-a întâmplat cu Mitriță? Că nu mi-a plăcut, deși în continuare îi apreciez valoarea. Și Băluță? De pe muntele pe care era în tur, acum e rezervă? WTF?!

Băieții din galeria Stelei au venit, au lăsat un banner și au plecat. Frumos, elegant, fără violență. Nu îi cunosc, dar după ce am văzut ce promo au făcut până acum meciului cu Rapid de pe 14.04, aș putea paria că între ei sunt niște oameni de creație, oameni care lucrează în domeniu. Nu trebuie să insiști. Lași ceva, frumos, apoi pleci. Și lumea discută zile întregi pe acest moment. 😀

22 comentarii

 • Fcsb dacă e să castige o va face din cauza lotului…In special jucătorilor de la Viitorul.
  Câștigătorul moral al MamaLigii1 e din nou Viitorul lui Hagi!

  In rest…ca să nu mai stam de ceartă si chestii din astea.Cum spune mesajul: ” 04.04. Steaua București umple National Arena ”
  Eu ce tot dreacu va spun de atâta vreme?…Toata lumea la meci si Neymar din vara la Real Madrid:))))

 • Sunt favoriti la titlu acum FCSB-istii, Dan Petrescu a fost fricos si a pierdut pozitia de lider

 • Stai, Țucudean si Chitu au jucat sezonul asta si la Viitorul, se vede oboseala dupa atata hazna pe dijisport.

 • Avea si jucători mai buni, Chitu, Țucudean, Morar, Benzar, Nedelcu… Acum sunt mai multi pusti, chiar si asa Gica reușește să aibă rezultate. Cel mai bun antrenor din Liga 1, imo.

 • Oltenii sub orice critica, joaca tot mai slab… singura echipă din play off cu un joc frumos este Viitorul, restul pământ de flori…

 • Credeam ca schimbarea lui Budi de la pauza a fost pe seama vreunei accidentari dar bag seama ca Dica o forteaza si cu asta. Poate-l fute si p-asta cum l-a stricat de tot si pe Alibec, drept multumire ca le-a castigat un sac de meciuri de unu’ singur. Incredibil, ba baiete!

 • S-a auzit si scandarea cu „eram copil pe atuncea”. Să fi fost fcsbistii sau stelistii?
  Offtopic
  La cate cartonase galbene se sta o etapa in play-off?

 • La Baluta cred ca e vorba de probleme personale sau ceva de genul. Pacat ca Craiova iese din aceasta lupta, era mai frumos in 3. Dar se vor concentra pe cupa.

  Oricum, e greu sa te bati la titlu fara sa ai un varf de atac in lot. Cum au ajuns in situatia asta nu pot sa inteleg. Ah…iar Quasimodo Dimitrov ala…nu pot sa inteleg cum nu poti gasi un fundas dreapta roman mai bun decat baiatul asta.

  • Dimitrov si Zlatinski petardele de la Craiova. Eu sunt de parere ca ar putea juca mult mai bine fara ei pe teren, in 9 jucatori. Nu i-as primi nici la liga 4. Sunt paraleli cu fenomenul.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.