web analytics
Fotbal intern

Un meci pe sintetic în Berceni, cu Aliuță pe teren, strânge mai mulți spectatori

Înțeleg că e stadionul infect, chiar înțeleg că nu sunt condiții, dar nu te poți prezenta cu argumente reale atunci când ceri stadion nou în timp ce prezinți 400 de oameni la un meci de Liga 1. Și vara, pe răcoare! 400 de inși sunt pe marginea sinteticului din Berceni, pe Văcărești, atunci când joacă Aliuță pe acolo, acum la 45 de ani și 158 de kile.

Eu cred că problema reală a lui Dinamo este aia că au fost obișnuiți prost de Contra. Valoarea lotului lor nu le permite să se bată cu ăștia care mai scot un ban. Cu FCSB, cu CFR sau cu CSU Craiova. Doar că ei s-au învățat după ce Contra i-a luat pe entuziasm sezonul trecut și acum au pretenții. Cu cine, tată? Cu Stelu? Cu Katsikas? Cu Bawab? Sau cu rezerva Ionuț Șerban, cel a cărui prezență în lot poate fi explicată extrem de greu.

Și fanii lui Dinamo nu vor recunoaște, însă sezonul trecut era război la gura lor, înjurau monstruos pe oricine și țipau că uite, se poate și fără bani. Pasiune, dorință, rahat! Ei bine, nu se poate!

Steliano Filip, slabul de Steliano Filip, are 5 cartonașe galbene. A stat o etapă după primele 4, va mai sta și după 7, apoi după 9. Apoi, de la cartonașul cu numărul 10, va sta câte o etapă pentru fiecare avertisment. Ăsta nu e comportament de fotbalist profesionist.

Verdict? Crimă! Dinamo se bate la titlul anul ăsta doar dacă se întâmplă vreun miracol, doar dacă vine Iisus mijlocaș central la ei.

6 comentarii

  • Pai tocmai absenta e dovada dorintei de stadion… cata lume vroiai sa vina? 15.000 contra lui Sepsi pe bomba aia de stadion? Dovada e ca pe National, unde nu te ploua vin de 10 ori mai mult lejer. Eu unu asa o vad, vrei sa plece conducerea- greva tata, nu mai vine nimeni. Vrei stadion? NU mai vii pe bomba aia de stadion.
    Ca in casnicie…vrei divort? Nu stai cu sotia, stai doar cu amanta. Sau singur 🙂

    • Pai pasiunea, nebunia, echipa, culorile? Le poti palma pentru o ploaie dupa 5 saptamani de seceta?
      Si daca facem un stadion de 30.000 de locuri si se vine tot asa, cine plateste costurile de intretinere? Tot la fel crede suporterul ca intra si acolo, pe 10 lei? E ca la pistele de bicileta: toti hipsterii se agita ca vor piste, dar daca maine ne-am trezi cu Bucurestiul plin de ele, pe gratis, nu ar pedala decat cam tot astia de acum: ca e prea cald, prea frig, prea ploaia, e curent si racesti..

  • Pe rand Ciobotariu,Multescu,Stoican,Rednic,Andone si acum Contra il au in lot pe Serban.Care e treaba cu el?nici macar imprumutat nu e…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.