web analytics
Fotbal intern

Maxim și Miruță, tinerii fotbaliști remarcați în ”Performanța are Viitor” în Oltenia

Campania în care unul dintre sponsorii FRF, Gillette, se ocupă de identificarea și răsplătirea tinerilor fotbaliști din România și-a consumat un nou episod, de data asta în Oltenia. A fost o preselecție la care au participat aproape 100 de tineri fotbaliști cu vârste între 10 și 14 ani. Și sunt doi puști selectați:

  • Alexandru Maxim, jucător legitimat la Clubul Sportiv Școlar Craiova, devine astfel primul portar selectat în actualul sezon al Performanța Are Viitor. În vârstă de 11 ani, olteanul visează să joace într-o zi pentru Dinamo, însă susține că ținta finală a carierei sale este Real Madrid, clubul unde evoluează jucătorul său preferat, Cristiano Ronaldo.
  • Marius Miruță, jucător legitimat la LPS Târgu-Jiu, are ambiții la fel de mari, însă vrea să joace la rivalele FCSB și FC Barcelona. Miruță evoluează pe postul de atacant și speră ca în timpul deplasării la Barcelona din luna mai să-l întâlnească pe idolul său, Lionel Messi.

Cei mai buni 11 fotbaliști care vor fi selectați în cadrul acestei campanii vor merge, în luna mai, la Mogoșoaia pentru un stagiu de pregătire. Tot în perioada cu pricina vor merge și la Barcelona pentru un antrenament la baza Ciutat Esportiva Joan Gamper, prilej cu care vor vedea din tribunele Camp Nou un meci al lui FC Barcelona.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.