web analytics
Diverse

Matematica simplă te ajută la cumpărături (P)

E grea alegerea căruciorului potrivit, așa-i? Bătaia de cap pe care ți-o dă vizionatul sutelor de modele, categoriilor diferite. Te uiți pe site-ul Noriel, spre exemplu, și vezi cărucioare 3 în 1, cărucioare sport, cărucioare simple cărucioare 2 în 1. La care să te oprești. Hai să vorbim un pic despre prima categorie, cărucioarele 3 în 1. Care sunt avantajele pe care le aduce achiziționarea unui cărucior 3 în 1?

De cele mai multe ori o astfel de variantă vine la un preț mai mic decât dacă ați cumpăra separat toate cele trei componente. Ce este un cărucior 3 în 1? Ei bine, este un cărucior normal la prima vedere care se descompune însă în alte lucruri necesare: pe lângă funcția clasică mai poate fi și scaun de mașină pentru copil, dar și landou. Mai mult decât atât, văd un model pe Noriel care îndeplinește patru funcții. Se numește cărucior 3 în 1 Bebe Confort Streety, e redus la 2.499 lei de la 2.799 lei și pe lângă cele trei funcții care îi dau numele mai oferă și o geantă de umăr în care pot fi transportate accesoriile pentru îngrijirea copilului.

Nu uita elementele importante atunci când te gândești la cumpărarea unui cărucior. Funcționalitatea, elementul practic. Unde îl vei folosi. Pe stradă doar sau și în mașină sau în metrou, autobuz? Vei avea nevoie să se separe căruciorul în landou și/sau scaun de mașină? Greutatea căruciorului nu trebuie neglijată! Acum nu pare mare lucru, dar atunci când vei fi nevoit/ă să cari pe scări un cărucior greu vei regreta că nu ai investit cu 15-20% mai mult în unul construit din materiale ușoare. Pentru că și ăsta este un aspect important, calitatea materialelor și, implicit, greutatea căruciorului. Unul construit din materiale precum aluminiu poate ajunge și la peste 4000 de lei, însă cântărește 5-6-7 kilograme și rezistă ani buni, astfel că trebuie luat în considerare drept o investiție pe termen lung care să îți folosească ție și pe care să îl poți dărui după ce ești sigur/ă că nu vei mai avea nevoie de el.

Revenind la cărucioarele 3 în 1, așa cum am mai spus, cel mai important aspect atunci când plănuiți cumpărarea lor este să vă asigurați că unul nu vă va costa mai mulți bani decât cele trei componente luate separat. Alegeți căruciorul, landoul și scaunul de mașină preferate, apoi vedeți cât costă, iar dacă prețul este mult prea mare poate că v-ar fi mai bine să vă orientați către un cărucior 3 în 1.

carucior 3 in 1

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.