web analytics
Fotbal intern

Măști, halate și Dennis Man

Lumea e într-un haos fără precedent. Criza cauzată de pandemia de COVID-19 afectează absolut fiecare țară din lume, problemele financiare vor transforma complet universul în care trăim, nimeni nu știe la ce să se aștepte. Cert e că urmează o perioadă dificilă, dar nu e cert cum va arăta ea.

Și, în tot acest peisaj, noi trăim în SF-uri. Aflăm ieri din Gazeta dello Sporturilor că, exclusiv by Daniel Cameramanu’, Dennis Man este ofertat și poate pleca la vară de la FCSB. Pe ce sumă? Păi 10 milioane se oferă, dar Gigi Becali vrea mai mult. 😀 Cine oferă? ”Un club important din străinătate”!

Cum, mă?

Deci fotbal nu mai există pe nicăieri, cluburile bogate ale Europei scad salarii, își pun vedetele în cap, taie cheltuieli de pe unde apucă. Dar undeva în tot acest haos, un club a zis să profite și să îl transfere pe Dennis Man pentru 10 milioane de euro. Și nu oricând, ci la vară! Sigur, faptul că nimeni n-are certitudinea că se va mai juca fotbal în 2020 nu contează. Contează că Man trebuie cumpărat. Ai naibii străini, cum vor ei să profite de criză și să ia un bun național la preț de alune. 🙁

Bine, poate să fie adevărat. Așa cum SUA donează halate, așa cum China donează măști, așa poate și clubul ăsta important să doneze 10 milioane pentru Man.

A încercat GSP o păcăleală de 1 aprilie?

4 comentarii

  • Nu, nu a încercat o păcăleală de 1 aprilie. Ziarul în sine este o păcăleală la fel cum sunt și cititorii lui, în afara celor care îl verifică din alte motive decât ca sursa de informare. Este penibil cum acest cioban albanez abject încearcă să păcălească oamenii prin sclavii pe care ii are in presă…

    • Culmea, dar am o banuiala solida ca Becali n-are nicio legatura cu generarea acestei stiri. 😀

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.