web analytics
Diverse

Masa în cadru organizat e importantă (P)

Azi vorbim despre un scaun de masă pentru bebeluși. Mai precis, despre modelul Inglesina Zuma, dacă nu mă înșel vârful de gamă disponibil acum la vânzare pe site-ul celor de la Noriel pentru un preț de puțin peste 1000 de lei. Vorbim despre el pentru că, așa cum am mai spus, integrarea celui mic în momentele în care familia mănâncă în mod organizat este extrem de importantă. Și e extrem de importantă din atât de multe puncte de vedere încât aș scrie un articol enorm numai enunțând motivele. Dar să revenim la scaunul de masă pentru bebeluși.

Reglarea pe înălțime e un factor important pentru că nu veți folosi scaunul de masă al bebelușului doar pentru a-l ține la masa la care mănâncă familia. Fiind portabil, îl puteți transporta și în concedii, poate fi folosit și ca masă de sine stătătoare, deci trebuie să permită reglarea pe înălțime pentru o adaptare cât mai ușoară la diversele situații ce pot fi întâlnite. Cu cât mai multe poziții la acest capitol, cu atât mai bine. De asemenea, trebuie să aveți în vedere calitatea materialelor, a țesăturii din suprața textilă (în cazul în care există una) pentru că se va vărsa, cu siguranță, mâncare pe ea și va trebui spălată des. Trebuie să vă asigurați că cel mic va fi bine ”ancorat” în scaun și trebuie să vă mai asigurați că pe lângă reglajele pe înălțime puteți face reglaje și pe adâncime, respectiv înclinare.

Revenind acum la modelul pe care l-am menționat în startul acestui text, la Inglesina Zuma, producătorul menționează că acesta poate fi ajustat în opt trepte de înălțime cu ajutorul unui mecanism telescopic, iar spatele este și el reglabil în trei poziții, pentru masă, pentru joacă și pentru somn chiar. Are o husă ușor detașabilă și ușor de spălat, o tăviță care se scoate și care poate fi spălată și, foarte important, are o centură de siguranță în cinci puncte. Există, totuși, și variante pentru cei care nu vor să cheltuiască o sumă atât de mare. Scaunul de masă King Bear costă 199 de lei și are o structură metalică cu înălțime fixă, fără alte briz-briz-uri. Tapițeria este detașabilă și lababilă, tava are suport pentru pahar și vine cu centură de siguranță. Dacă sunteți hehotărâți, puteți să vă folosiți de filtrele de pe site-ul celor de la Noriel, iar dacă nehotărârea persistă și nu vă puteți decide între două modele, să zicem, puteți face o vizită în magazin sau puteți suna pentru a obține informații și consultanță.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.