web analytics
Motorsport

Marquez, penalizat iar pentru pilotaj iresponsabil. Rossi, P2 la startul de mâine

Cursele de mâine vor începe, din nou, la niște ore imposibile pentru România. Pe Eurosport puteți vedea astfel: Moto 3 de la 04:00, Moto2 de la 05:20 și MotoGP de la 07:00

Ce s-a întâmplat în calificările de la Sepang, întrebați? Nimic nou. Adică a plouat de a rupt, motiv pentru care Q1 și Q2 au fost împinse mult după ora stabilită. Și, tot la capitolul nimic nou, Marquez a oferit o nouă mostră de ”sunt doar eu pe circuit și nu-mi pasă de nimic” atunci când l-a jenat vizibil pe Andrea Iannone în Q2.

Spaniolul, cel care obținuse pole-ul în calificări, a fost penalizat cu șase poziții și va începe mâine din linia a doua, de pe P7. Astfel, pole position o să fie Zarco, iar de pe locul 2 în grilă va pleca Valentino Rossi.

Și pentru că doar despre asta se vorbește în lumea curselor moto din ultimele câteva ore, menționez și eu. Se pare că în timp ce ploua și lumea se adăpostise în boxe, un fotoreporter a surprins imaginea zilei. Rossi și Marquez comunicând, schimbând notițe, așa cum spune Instagramul competiției. Well… Să vedem cât va dura și asta.

În caz că nu ne urmărim, hai să rezolvăm cazul și pe Instagram, ok? Mulțumesc! 😀

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.