web analytics
Fotbal intern

ASA Marosvásárhely – Dinamo 2-1. Îi dă cineva titlul Stelei de pe acum?

Ce le-a făcut Zicu, incredibil! E prea devreme, probabil mă grăbesc, însă Dinamo mă dezamăgește. Nu te poți pretinde „luptătoare” la titlu și să te bată ASA, o echipă neplătită, aproape îngropată. Sigur, au avut penalty nedat, au avut gol anulat aiurea, dar chiar și așa…

Ce gură de aer, tată! Să te uiți la un meci în care să mai auzi și cântece, scandări, nu doar țipete de antrenori pe un stadion gol. Dinamo are un noroc fantastic cu suporterii, unul pe care sunt convins că cei din conducere nu au habar să îl aprecieze cum trebuie.

Eu nu pricep ce fac antrenorii ăștia la pregătire. Cum să își permită un fotbalist să execute în halul ăsta un penalty? Ce e cu tâmpeniile astea, de unde a pornit moda cretină cu țopăitul ăla tembel? Dacă eram Andone îl trimiteam pe Gnohere să joace puțin prin liga a treia.

Penalty clar pentru Dinamo la alunecarea lui Gabi Matei asupra lui Gnohere, nu? Așa am văzut, așa zic! Apoi, impresionantă centrarea lui Oliva la gol, Rotariu nu putea să rateze nici dacă-și propunea.

Gabi Mureșan continuă să fie unul dintre cei mai dubioși oameni din fotbalul românesc. Ce a făcut el la faza penalty-ului e uluitor. Mai întâi îl pocnește cu cotul pe Rotariu, apoi bagă o alunecare ”la sigur” și îl seceră pe Romera.

Ce puternic e Nistor, sunt sigur că o să fie piesă de bază pentru Dinamo într-o zonă în care ei au nevoie de un fotbalist bun. Pasa aia sneaky către Lazăr a fost mostra.

La ce Juventus a jucat Brănescu ăla, nene? Cum să tragi de timp penibil în minutul 70 când tu joci la Dinamo și ai în față ASA Tg. Mureș? Incredibil de rușinos.

Cine l-a adus pe Kuku ăla merită băgat pentru spălare de bani, fals, uz de fals, înșelăciune și tentativă de omor asupra sportului-rege. Nu-ți poți bate joc în așa hal…

muresan

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.