web analytics
Fotbal intern

Marius Șumudică: ”Îmi cer scuze în fața lui Hagi! Îmi cer scuze public iubitorilor fotbalului”

Am fost SINGURUL om din presa de sport care l-a criticat public pe Șumudică pentru ceea ce a spus despre Hagi. Și mulți dintre voi m-ați aprobat, mesajul meu fiind distribuit în mii de ”exemplare” pe Facebook. Au fost fotbaliști și antrenori care au dat share textului care a fost atât de citit încât marți acest blog a fost cel mai vizitat blog din România.

În fine, datorită vouă și a celor care au dat like și share, Marius Șumudică pare să își fi reconsiderat poziția. Și pentru băieții care spuneau că n-a făcut nimic ieșit din comun, iată declarația lui completă: ”Poate am fost prea euforic. Îmi cer scuze în fața acestui om care a fost cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor. Legat de Hagi, este poate unul dintre singurele lucruri pe care mi le reproșez anul acesta și nu ar fi trebuit să fac așa ceva. Îmi cer scuze public în momentul de față pentru toți iubitorii fotbalului pentru că nu este normal să fac acest lucru și am greșit”.

Felicitări! Voi ați făcut asta! Pentru că indiferent cât ar nega Șumudică, faptul că zeci de persoane publice și de sportivi au distribuit textul de aici a avut o influență mare. Repet, nimeni nu a taxat public (cel puțin cât am urmărit eu) ieșirea lui Șumudică la adresa lui Hagi. Ba mai mult, am fost informat că niște deștepți de ziarici au profitat de ocazie pentru a mai da și ei un șut.

Ne vom ocupa de toată lumea, stați fără grijă!

SPOR TOTO SUPER LIG'DE GALATASARAY, SAHASINDA BUCASPOR'LA KARSILASTI. GALATASARAY TEKNIK DIREKTORU HAGI. (ANADOLU AJANSI - METIN PALA) (20110219)

21 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.