web analytics
Fotbal intern

Marfă bună la Viitorul Shopping Center

De ce să mint? Meciul a fost unul plăcut, mult peste nivelul sforăitor din Liga 1, incomparabil mai bun decât ceea ce am tot văzut în ultimele luni. Asta pentru că Viitorul joacă fotbal și, ca să nu le ofer prea multe merite, se apără de parcă acum au învățat fotbalul. Sigur, e greu când îl ai pe Mladen, dar chiar și așa, am pretenții mai mari.

Ăștia care vă uitați des la Liga 1. Când ați mai văzut pasă ca a lui Ianis Hagi la Houri? Ca taică-su a dat, bă, nene, bă! Benzar s-a dus sanie, penalty corect! Apropo de Viitorul și de jucătorii pe care îi furnizează. E normal că la FCSB se îneacă, uitați-vă ce îi pune Hagi să facă pe teren la Viitorul și ce trebuie să facă Nedelcu, să zicem, la FCSB.

Jocul FCSB-ului poate fi descifrat, zic eu, și de o fetiță de 6 ani în pauza dintre citire și geografie. Îi pui un mix scurt, un clip cu jocul, și vede și ea felul în care echipa asta e incapabilă să construiască. Și cât de ușor poate fi blocată cu presing avansat și cu presiune pe mijlocașii centrali. Ai grijă la Benzar și la Morais și aia e. Sigur, dacă ai apărare, nu ca Viitorul lui Mladen.

Țin minte, vag, că aveam rezerve serioase în momentul anunțului trecerii lui Moruțan de la Botoșani la FCSB. Asta pentru că, ziceam eu, nu vedeam motivele pentru care s-a produs hype-ul în jurul său, el fiind cel mult un jucător de lot. Vă aduceți aminte, el nu prindea echipa la Botoșani în ultimele 6 luni, înainte de transfer. Timpul mi-a dat dreptate, e cu pământ pe el la FCSB, dar nu e nimic ce nu poate rezolva Academica Clinceni. Cred că are un loc de titular acolo. Cred.

A jucat Hora? Dar Matei? Dar Tănase? WWWWWWWWWWOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWW! Nu e posibil așa ceva, bă, neneeee!

Pentru mine e cât se poate de clar. Cât a fos în pușcărie Becali, FCSB a putut specula forța din vestiar. Când a ieșit, FCSB a eșuat lamentabil. Soluția? 🙂 Să își vadă Becali de treabă, firește, nu vă gândiți la prostii. Doar că asta nu se va întâmpla, așa că își merită soarta.

Altfel, sunt horror imaginile din peluza FCSB. Că-s copii n-ar fi o problemă, e frumos să vezi copii pe stadioane. Doar că în peluza aia nu sunt copii normali, par ăia din filmul brazilian, Cidade de Deus parcă îi zicea. Și nu mă refer la culoare, să nu începeți cu prostiile pentru că ne supărăm. Mă refer la apucăturile pe care le observ în poze sau în momentele în care se face prim-plan pe peluză.

7 comentarii

  • Gigi o sa iasa din fotbal in cel mult trei ani. Si ar fi plecat de mult daca nu ar fi fost marele noroc cu jucatorii descoperiti de Piturca si pusi in teren de Reghecampf.

  • La cat a ratat FCSB-ul este discutabila prestatia lui FC Viitorul… Nu au jucat rau dar nici nu meritau victoria, pana si Hagi a recunoscut la interviu dupa meci ca FCSB a jucat mult mai bine, meritul lor fiind ca au luptat. Nu cred ca a avut FCSB in vreun meci atatea ocazii. Fii un jurnalist obiectiv. Si ridic o obiectie personala: preluarea lui
    Lyes Houri inainte de golul doi al lui FC Viitorul a fost cu mana. Daca juca asa cum a jucat azi cu FCSB, Viitorul lua 5 de la CFR daca acelasi numar de ocazii ca FCSB.

    • Pai si ce vrei, sa laud echipa pierzatoare? aia care nu e in stare sa inscrie din 5 ocazii din 6 metri? Ce inseamna ca a jucat mai bine? Ca ei n-au avut ghinion, au fost lipsiti de valoare in fata portii.

      • Dar nici sa lauzi norocul EXTRAORDINAR al unei echipe care a marcat un singur gol in 5 meciuri pana la meciul de azi. Intr-adevar Viitorul a avut un Ianis extraordinar azi. Singurul fotbalist adevarat din lotul lui Hagi alaturi de Bradley de Nooijer, la acesta din urma a contat ca s-a format pana la varsta de 18 ani in fotbalul olandez.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.