web analytics
Fotbal intern

Ei, mare lucru. A băut și Patrick Petre un șpriț și l-au exclus ăștia de la națională

Eu nu văd, domnule, o problemă cu fotbalul românesc. Avem viitor, avem de toate. Uite, ieri am avut un exemplu la naționala Under 21. Patrick Petre, Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea și Vlad Olteanu au fost dați afară în șuturi de Daniel Isăilă pentru că au băut și ei câte un șpriț în avion. Ce mare brânză, domnule Isăilă? Nu mai are voie marea vedetă Petre să simtă un buchet, să vânture un tulburel prin gură, să-l adulmece și să-l mângâie cu papilele. Ofticosule! Fecesebistule, ți-e ciudă că i-a dat gol echipei tale favorite? De asta l-ai exclus alături de ceilalți trei degustători?

Serios acum, voi vă dați seama a cui e planeta asta? Un limbric, un rahat cu ochi de 14 kile care rupe păcănelele și care, după cum mulți dintre voi ați atras atenția, e și fan Stanley s-a trezit că e ok să bea alcool la echipa națională. Cu echipamentul naționalei pe el, în avionul naționalei. Uluitor!

Ce e mai groaznic e că apare Nedelcearu pe listă. Nu-l cunosc deloc, zero, însă mi se pare super cuminte, probabil și el a fost victima vedetei mondiale de la subnutriți pe nume Petre.

8 comentarii

 • Mai bine , poate se si accidentau la nationala pulii , lasa sa vina la echipa , meciul cu craiova conteaza , nu tineretul si nationala pulii lui daum !

 • Probabil ca unul dintre ei e capul rautatilor si altii s-au luat dupa el. Asa m-am apucat si eu de fumat ca boul in liceu. Eram baiat cuminte, dar altii fumau in pauza si am vrut neaparat sa ma introduc si eu in cercul lor.

  Revenind la subiect, eu nu inteleg totusi cum poti fi atat de bou incat sa faci asta in avion. Zici ca antrenorii erau in alt vagon si nu aveau cum sa afle.

 • Eu daca eram ta-su lu’ Petre te-as fi actionat in istanta ca sa demonstrezi acuzatiile facute. O sa ii sugerez sa faca asta.

 • 1.05 ca inlocuitorii lor (daca vor fi) vin din Academia Ovidiu. Nu fiti nebuni, ie bani pe jos, all in!

  • Probabil si stewardesa era machedonaca si vinul era tot din Constanta! Ce dracu’, nici conspiratiile nu mai stim sa le facem bine!?

 • Poate că e exagerată măsura, eu aş fi procedat altfel, i-aş fi muncit la antrenamente ca pe hoții de cai, apoi i-aş fi trimis în tribună la meci. Şi la următoarea convocare aş fi urmărit dacă s-a schimbat ceva în comportamentul lor.
  Sunt tineri, au nevoie de educație. Nu sunt fotbalişti maturi, cu capul pe umăr, sunt teribilişti. De-asta zic că o sancțiune drastică nu cred că e mai bună decât una moderată. Părerea mea…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.