web analytics
Fotbal intern

Cel mai mare fotbalist român de după Hagi are 37 de ani. La mulți ani, Mutule!

Atunci când vreți să înțelegeți ce fel de fotbalist a fost Adi Mutu gândiți-vă mereu la asta: a marcat peste 100 de goluri în Serie A! Nu sunt mulți care se pot lăuda cu performanța asta, în România am ajuns să ne bucurăm când joacă Pantilimon la o echipă submediocră din Premier League sau când dă gol Maxim pentru VfB Stuttgart, club care se scapă an de an la limită de la retrogradare. Ei bine, Mutu a dat în carieră peste 100 de goluri (Wikipedia spune 109 goluri) în campionatul italian de fotbal, unul dintre cele mai tari din lume.

Sigur, Mutu a făcut și nenorociri. A lăsat însărcinate aproape la fel de multe femei ca Borcea, s-a drogat cu droguri, a băut, a bătut chelneri, l-a bătut pe Andrei Versace Official, a lovit-o pe Blu Cantrell… Dar a fost fotbalist, tată! Fotbalist cum nu o să mai aibă România mult timp de acum încolo. Pentru mine, Mutu a fost cel mai bun jucător dat de țara asta după Hagi.

mutu

9 comentarii

  • Da, sa dai peste 100 de goluri e o performanta, no!? Dar si sa fii gasit dopat/drogat de 3 ori, e ceva si asta.

  • Când juca Mutu la Dinamo, aveam emoții în meciurile cu ei. De atunci, sa zicem ca thrillerul s-a transformat în comedie. 🙂

    • E nenorocire faptul ca a batut un om, chiar daca nu e o nenorocire ca l-a batut pe ala 🙂

  • Asa este. In perioada Parma-Chelsea eram clasa a 6-a si m-am tuns periuta ca el si aveam poster cu el pe sifonier. Intre timp am crescut si am realizat ca nu e chiar un model de urmat, dar nu mi-e rusine pentru ca l-am admirat. Nu cred ca mai exista acum pusti de a 6a fani Maxim sau Chiriches sau Chipciu. Asta si pentru ca pe langa talentul de fotbalist, avea si un talent de baiat, avea carisma, era un star. Gagicar, curvar, drogat, betiv, smardoi dar fotbalist.

    • Asa scria Cancanul parca. Ca i-a stricat aluia ochelarii in nu stiu ce bar, prostu a comentat ca vrea banii pe ei, Mutu s-a dus la el acasa, i-a dat banii si l-a si batut.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.