web analytics
Fotbal intern

Manchester City – Steaua 1-0. Asta înțelege Reghecampf dintr-o întrecere sportivă

N-aveam mari pretenții, dar să îți bați joc de un meci trimițând pe teren Popești și Aganovici și Cojocari e nesimțire, nerușinare. Joacă, bă, și bate-i cu 1-0, rămâi în istoria fotbalului românesc ca ăia de la CFR cu United. Pentru ce îi menajezi? Pentru meciul cu Pandurii, pentru Cupa Ligii cu Botoșani? Penibililor!

Știți cum a gândit Reghecampf? Vă zic eu. I-a băgat pe Popești și pe Cojocari pentru că se aștepta să fie spulberat iar și ar fi avut scuză. Da, bă, dar i-am băgat pe ăștia slabi, doar nu voiați să câștigăm.

Cel mai inutil om din fotbal se laudă cu Instatul, cu statistica, după meciul cu Dinamo. Să le dea și după meciul ăsta dacă are curaj. Nu cred că există în istoria modernă a fotbalului o echipă care să nu lege 4 pase consecutive într-un meci întreg. Jenant!

Acum, când toată presa din Anglia e cu ochii pe meci, tu îți ascunzi cei mai buni jucători. Și te miri că vinzi doar în Emirate și Azerbaidjan. Păi dacă-ți ascunzi marfa!?!

Faza mileniului în fotbal. Iheanacho face ruptură musculară și Mitrea se repede să îi facă respirație gură la gură, îi băga degetele pe gât, l-a șocat pe fotbalistul lui City. Incredibil!

Dinamo s-a văzut bine la meciul tur, pe Național Arena. La retur doar s-a auzit 🙂

Ce bine că am văzut minutul și scorul în permanență pe ecran.

city steaua 1

8 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.