web analytics
Diverse

Mâncarea care ne va ucide

Pot fi dat în judecată pentru asta? Că încep să am chestii pe numele meu și mi-e frică de procese. Glumesc, nu îmi pasă! 🙂 O să murim din ce în ce mai repede din cauza căcaturilor pe care le mâncăm. Noi ca specie. Pentru că dăm tot mai puțină impotranță chestiilor pe care le băgăm în gură și ajungem să cumpărăm toate curiozitățile.

sarmale

Sunt convins că acum, la 29 de ani, mănânc 90% lucruri nocive și 10% lucruri sănătoase. Trecerea a fost bruscă și a început cam pe la 22-24 de ani. Până atunci cred că mâncam cel mult 20% lucruri nenorocite. Partea proastă e că mi-am obișnuit gustul cu prostiile și reacționez urât la mâncarea naturală. Când ați gustat ultima dată pui de țară? Mi se pare oribil, groaznic, indiferent cum ar fi gătit. Culmea, prefer mizeria din supermarket, puiul ăla care ajunge la maturitate în 72 de ore. Trist.

greci

Un comentariu

  • Carnea aia de pasare care umbla toata ziua pe camp si doarme in copac nu o sa o mai vedem noi. Pasarile “de casa” sunt tinute in curti inguste, fara iarba, de multe ori betonate. Li se fac injectii, li se dau tot felul de “concentrate” ca sa creasca mai repede(e jenant sa vezi pasarile vecinului cum cresc de 2 ori mai repede), li se administreaza medicamente cu ligura pentru a supravietui diverselor boli. Cu toate astea, carnea lor difera de cea cumparata, dar am mari dubii ca ala mai e pui BIO.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.